Sajback Gray Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Dobra strona Mojego ego jest już fanem Pinkie, teraz zwracam się do was jako gorsza i nieco spaczona strona mojego charakteru. Domagam się o dopisanie mnie na listę fanów Pinkameny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Uwielbiam ją Dopisz mnie do listy please Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Po tym wszystkim co mi się przytrafiło... Ogłaszam, że pragnę, by mój nick znalazł się na liście. Dziękuję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 I ja! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Ja też proszę o dopisanie~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Dopiszcie mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZoomPL Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Ja chętnie bym się dołączył do tej jakże zacnej Fanlisty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Serdecznie prosze o zamienienie loginu Myntia22 na Crystalla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Ja też poproszę, albowiem Pinkamena was dorwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arey Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Jeśli to nie kłopot, proszę o dopisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Ja też chciałbym być na liście fanów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 (edytowany) Jakim cudem mnie jeszcze nie ma tej liście? o__o Dopiszcie mnie! Edytowano Marzec 26, 2014 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Dopisałem chętnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selejdii Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Pragnę być umieszczona na liście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireFly Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Mnie dopisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Chętnych dopisano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Dopisz jeszcze mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowRainbow960 Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Dopiszcie i mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Dopiszcie i mnie na listę gości na imprezę "party of one"... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Uprzejmie proszę o dopisanie mnie na listę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Listopad 11, 2015 Share Napisano Listopad 11, 2015 Dlaczego ja dopiero teraz to znalazłam Proszę o dopisanie mnie na listę (no chyba, że wtedy muszę się wypisać z listy fanów Fluttershy, ale tak to proszę dać mi znać). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 17, 2015 Autor Share Napisano Listopad 17, 2015 (edytowany) Ponieważ wszyscy pomocnicy Pinakameny są tak jakby, hmm... no nie ma ich!! To sam dopisałem brakujących kandydatów na listę, enjoy! ^^ Ta lista ze swego założenia jest nieoficjalna, ergo nie koliduje z obecnością na żadnej innej liście! ^^" Nawet już kiedyś o tym pisałem... [link] dawno temu : D Edytowano Listopad 17, 2015 przez DiscorsGreyjoyBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts