Lemuur Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Pinkamenie po raz kolejny odbija, tym razem sama zaprasza ochotników, poszukuje osób walecznych, zdeterminowanych i gotowych zaryzykować życie, by udowodnić swe racje! Ostatnim razem coś nie wypaliło, zabawa zaczęła ją nużyć i po prostu wypuściła uczestników... Możecie więc być pewni, iż tym razem tak łatwo nie odpuści. Bestia pragnie zmyć z siebie hańbę. A oto nowe, LEPSZE ( przynajmniej wg. Pinkameny ) zasady szaleństwa: 1. W grze udział weźmie 12 osób, w przypadku większej ilości zgłoszeń rozegramy dodatkową rundę eliminacyjną. 2. Gra podzielona jest na 3 rundy, w każdej odpada połowa uczestników, w finale zostaje tylko jeden. 3. Gra polega na tym, że Pinkamena zamyka Was w pomieszczeniu, do którego ma całkowicie luźny dostęp, po czym zadaje Wam pytania, od odpowiedzi na nie zależy, czy przetrwacie i przejdziecie dalej. 4. Gra ma charakter otwarty, tak więc nie musicie sztywno trzymać się scenariusza, wszystkie chwyty dozwolone! Nikt nie zabrania Wam kombinowania, jednak wiadomo, iż niektóre wymysły łączą się z ryzykiem. 5. Dobrze się bawimy, nie obrażamy na siebie, nie wyzywamy itd, należy pamiętać, że to tylko zabawa! To chyba tyle... Zapraszam odważnych do wpisywania się w tym temacie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Jak szaleć to szaleć, chcę wziąć udział! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Odrobina szaleństwa jeszcze nikomu nie zaszkodziła...wchodzę w to! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Boję się, ale wchodzę w to bagno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Chcę spróbować! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Wejdę w obłęd Pinkameny. To będzie zabawa (i może próba? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 A czemu nie... Chce wziąć w tym udział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Coś w rodzaju uproszczonego RPG-a ze śmiercią w max. 3 posty...? Nie no, słodko - przypomina mi się tekst kuzyna, prowadzącego sesję: ,,Dobra, mamy jeszcze kwadrans, no to zaraz Cię ukatrupimy..." Nie widzę się zbytnio w roli zwycięzcy... niemniej jednak chętnie spróbuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Wcześniej był fun, ynat. Lemi, dopisz i mnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vist Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Mnie też z łaski swojej dopisz. ^ ^ Btw. Witam wszystkich, właśnie się zarejestrowałem. :3 Btw. Witaj ^^ Dawno nie wchodziłem w czyjeś posty ~Warmen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Można spróbować, i tak nie wyjdę z tego żywy. Zabawa krótka, skłaniająca do myślenia i trzymająca w napięciu. Super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Październik 9, 2012 Autor Share Napisano Październik 9, 2012 Dobra, czekamy jeszcze do jutra z zapisami i ruszamy, nie ma co zwlekać. Tak więc jutro w godzinach wieczornych zamknę zapisy i rozpoczniemy Szaleństwo . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Dopisuje sie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Czy ja dobrze widzę, że brakuje Wam jednej osoby do kompletu...? No, to już nie brakuje... Też mam zamiar zatracić się w Szaleństwie, w Samotni... rany, jak to brzmi... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Ja też chce! O ile wcześniej nie popełnię samobójstwa:crazy:. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Październik 10, 2012 Autor Share Napisano Październik 10, 2012 W porządku! Zapisy uważam za zamknięte! Zakwalifikowani: Pawlex Alder Melly Ihnes wiej007 Suchy2601 Plothorse Warmen Vist RedSky Darth Evill DiscorsBass Black Mamy 13 osób, tak więc trzeba będzie zorganizować jakieś wstępne eliminacje, w których odpadnie jeden uczestnik. Na prośbę zamykam ~Domine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts