K0ziol Napisano Grudzień 20, 2011 Share Napisano Grudzień 20, 2011 A ja mam propozycję - niech ktoś znajdzie jakiś host gdzie można by było postawić serwer 24/7. Wiem, że to kosztuje ale to wychodzi chyba 2-3 zł miesięcznie na ossobę, a to dużo nie jest. I z tego co wiem (przynajmniej na niektórychh) mozna ustawić aby bez oryginalnego Minecrafta można było grać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 20, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2011 Na razie się nie opłaca dla 4 osób, które się zgłosiły, a sam też nie będę za to płacił. Na razie zostawię na serwie moim, bo i tak jest cały dzień, a kontrola na serwerze musi być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Grudzień 20, 2011 Share Napisano Grudzień 20, 2011 na takim serwie miałbyś adma - i ja też może bym się zgłosił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 20, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2011 A na bukkicie może nie mam ? Przecież wystarczy że wpisze gamemode Siewca13 1 i już mam creative. Dodatkowo w konsoli mogę robić praktycznie wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 20, 2011 Share Napisano Grudzień 20, 2011 Tralalah, idźcie na craftserve.pl. Można sobie załatwić serwer 48/14 nawet. Koszta od 15 do 500 zł chyba... sloty od 5 do dosyć sporej liczby. nie pamiętam jak dokładnie jest ale coś koło tego :3 Gl&hf, pograłbym ale limity ssą więc bym był parę dni w roku. I koniecznie ustawcie na no-premium Siewco, tam sobie możesz wszystko zmienić. Jest nie tylko bukkit na podstawę dla serwa. Pluginy, wszystko łatwo i prosto. Kolega (muł) dał sobie radę, ty na pewno dasz. Zwłaszcza, że już podobno rok hostujesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duncans Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 Pytanie na śniadanie: Czy hack pod tytułem INVedit działa? Bo jak tak to bardzo nie dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 INVedit, to staroć. Na serwerach takie rzeczy nie działają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 23, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2011 A jakby działały to by byłyany. Warmen. Nie będę płacił 50zł czy iluśtam za kilka osób, żeby zagrać 4- 5 godzin. Na cholerę nam takie coś ? Adminów by nie było i wszystko idzie w dym. Nie mam mowy, abym kupywał dedyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 Ale ja cię nie zmuszam, poza tym masz na tyle szybkie łącze, żebyśmy grali bez lagów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Grudzień 25, 2011 Share Napisano Grudzień 25, 2011 A ja bym płacił aby sobie z kimś pograć w przyjemnej atmosferze w mejkarfta... na osobę to wychodzi niedużo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 25, 2011 Share Napisano Grudzień 25, 2011 Tak robiłem z kumplami. I to z tej samej szkoły a i tak był problem z zebraniem pieniędzy. Zaproponuj jak w przystępny sposób zbierać kasę to może coś z tego wyjdzie. (a niektórzy nie mają pajpala czy nie mogą przelewów robić) Bo dedyk dobra rzecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakoon Napisano Grudzień 25, 2011 Share Napisano Grudzień 25, 2011 Witajcie! Po długiej przerwie na forum i w minecrafta, postanowiłem powrócić. Młócę w singla. Dzisiaj zrobiłem sobie fabrykę diamentów, tak fabrykę. Żeby zrobić taką trzeba modów Equivalent Exchange oraz Buildcraft i surowców o wartości łącznej ~100diamentów. Już mi się zwróciła. Jest pół automatyczna, bo trzeba paliwo zmieniać, chociaż da się całkiem automatyczną zrobić. Do budowy nie użyłem ani jednego cheata, screeny zrobione na creative, bo tak wygodniej. BTW: Do singla polecam Yogboxa, najlepszą paczkę modów do minecrafta (nie ma tam buildcrafta). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriandobry12 Napisano Styczeń 26, 2012 Share Napisano Styczeń 26, 2012 Hmm ja bym chętnie z wami zagrał. Niech ktoś mi tylko ip podeśle i git majonez edit* jakby co nick na hamachi pepsiopc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 16, 2012 Share Napisano Luty 16, 2012 Goldmines.pl <--- Zapraszam! Niedługo po zakończeniu wakacji przegrzał nam się dysk, serwer padł. Teraz wracamy w wielkim stylu! Szczerze mówiąc, miło zobaczyć ludzi, z którymi się budowało rok temu. ^^ No i najważniejsze - niektórzy, jak i ja, zostali zbronifikowani, toteż zawsze znajdą się towarzysze do rozmowy. Nie wiemy, kiedy serwer ruszy, ale stawianie klocy znowu nabierze kolorów. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Luty 16, 2012 Share Napisano Luty 16, 2012 Na pewno wasz serwer będzie lepszy od Siewcy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Luty 16, 2012 Autor Share Napisano Luty 16, 2012 Zbanowałem cię, bo nie wykonywałeś poleceń admina. Dodatkowo atakowałeś innych i łaziłeś za granicami mapy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Luty 16, 2012 Share Napisano Luty 16, 2012 To i tak nie ważne jak się zachowywaliście wobec mnie, bo zabijanie kogoś tylko dlatego, że odciągał creepera od innego ziomka lub tp do pomieszczenia z którego nie da się wyjść + proszenie go na czacie by przeprosił to tępota ludzka.. Tylko Flutteryay się normalnie zachowywała. Wole grać z Bronys niż z pustakami. BTW. Nie nadajesz się na Admina, bo ci odbija dziecko... Przestań co drugie zdanie pisać BanHammer BTW2. Bana dostałem za to, bo się przestraszyłeś gdy napisałem, że kręcę filmik od 20 min Vermiiik a jakieś dodatkowe informacje na temat serwa? @DOWN Przestań się tłumaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Luty 16, 2012 Autor Share Napisano Luty 16, 2012 Ew.. Czyli mamy konfilkt? Ok. Będę utrzymywał racje, że ty się zachowujesz jak dziecko, bo sam nim jesteś -.- Dodatkowo kto pisał na czacie: "Tepnij mnie do Gawcia bo chce go *ekhm*". PvP jest włączone do walk, ale ze zgodą innych, a do pudełka cię tepałem, bo i tak miałeś dostać bana, a wiedz, że gdybyś tak się zachowywał na serwerze jak np: Minecrafci to byś długo sobie nie pograł. A pisałem ci banhammer jako ostrzeżenie. Nie słuchałeś się, więc go dostałeś. I jak mówiłem, ja nie hostuje dla siebie tylko dla innych, bo jakbym chciał to tylko i wyłącznie siedziałbym na publicznych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 16, 2012 Share Napisano Luty 16, 2012 Ziomisz, na tym serwerze nie jest tak wiele bronies jak myślisz. Dodatkowe informacje? Na chwilę obecną nic nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Luty 16, 2012 Share Napisano Luty 16, 2012 Tu nie chodzi o bronys, ale ogólnie, żeby był fan i ogarnięci admini. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Luty 16, 2012 Autor Share Napisano Luty 16, 2012 Chętnie wejdę zobaczyć jak to będzie wygladać, więc jak będzie coś wiadome to daj znać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrukIV Napisano Luty 16, 2012 Share Napisano Luty 16, 2012 No to z niecierpliwością czekam na serwer Vermiiika ;D Ostatnio wróciłem do tej okrutnej gry i nie mam serwera, na którym można by pograć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSzczygiel1992 Napisano Luty 16, 2012 Share Napisano Luty 16, 2012 hehe ja wróciłem do minecraftowania i też chętnie pogram z resztą brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 16, 2012 Share Napisano Luty 16, 2012 Zapraszam do rejestracji na naszym forum, żeby być na bieżąco z informacjami na temat otwarcia serwera. ^^ Jest u nas więcej bronies, niż się spodziewałem. Cóż, niedługo populacja NASZEGO forum może się znacznie zwiększyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiemnoCzarny Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Kiedyś tam mi się nudziło, i sobie narysowałem takie cuś. To cuś, w razie jeśli wam się spodoba to będzie cieszyć wasze oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts