Linds Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Może wbije. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Około 14:30 wyszliśmy z patelni i odwiedziliśmy trzy KFC. Jak na razie naszym najlepszym lokalem jest ten na Placu Konstytucji, ale problem pozostaje. Dla 30 osób w zasadzie należałoby wynająć salę, bo w każdym lokalu gastronomicznym gdzie się nie wbijemy będzie głośno, ciasno i obsługa nas znielubi za zajmowanie miejsca. Część przyszła pogadać i ci się zmyli do 18. Około 5 osób grało w Munchkina i Linds stoczył walkę przeciwko poziomowi trudności 84. Czwórka grała w RPGa. Rozeszliśmy się do domu około 21 i o ile wiem żadnego aftera nie było. Nie wiem co jest, ale od tego Ice Tea w KFC chce mi się pić i boli mnie gardło. Niedługo można by znowu zrobić jakieś urozmaicenie, jak poprzednio ognisko czy łyżwy. Jakieś pomysły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Donard planuje ognisko bodajże na 20 marca w Lesie Kabackim. Oleq zaś dzisiaj planował wziąć ludzi na wschodni brzeg Wisły, by była jakaś lekka odmiana. Moim zdaniem pomysł średni z racji pory roku, takie coś mogłoby być dobre dopiero na wiosnę/lato. No i w sumie tam sporo ludu bywa, to tym bardziej wywołuje moje wątpliwości. No, ale dzisiaj nie wypaliło z winy mojej, Olqa i Donarda - wbiliśmy na chwile do KFC na al. Jerozolimskich zakupić sobie B-Smarta na drogę, ja wówczas nie wiedziałem, gdzie chłopaki chcieli poprowadzić ekipę, reszty się nie poinformowało i doszło do rozdzielenia ekipy na dwie grupy. Ja, Donard i Oleq zostaliśmy w tym KFC i porozmawialiśmy sobie na kilka tematów, reszta ruszyła na Pl. Konstytucji, gdzie potem ja i Donard dołączyliśmy, by zagrać w epickiego Munchkina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Zbiórka dzisiaj o 13 na patelni ale tylko dla tych co grają lub chcą grać w RPG u Rain Rocka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 A co powiecie 2 Marca na miniakademii ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 A gdzie jest ta miniakademia i co tam jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess_Bubblegum Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Tez jestem ciekaw. Mógłbyś podać więcej info? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 http://akademia.mini.pw.edu.pl/ chociaz watpie byscie chcieli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Chemiku, miałeś wstawić mapkę ze spisem wszystkich miejsc gdzie w naszym pięknym mieście można kupić cyder, pamiętasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Aaa rzeczywiście:rd11: ... przepraszam za zwłokę i wstawiam link http://krainacydru.pl/gdziecydr.php Tutaj macie lokalizacje cydru w CAŁEJ POLSCE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Rock Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Meet o w sobote 14 spotkanie na patelni rpg/random stuff i prawdopodobnie munchkin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Po cholere ogłaszasz kolejnego ch*jowego meeta już w poniedziałek, zamiast zaczekać, bo może pojawią sie jakieś ciekawe propozycje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Rock Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Zawsze można to zmodyfikować i dodać je do planu jestem otwarty na propozycje i im wczesnej tym lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Godzina 14:00 to po pierwsze zdecydowanie za późno....proponuję godzinę 12:00 lub ostatecznie 13:00. Munchkin co tydzień...ok ale weźmy to trochę urozmaićmy o łyżwy itp.(chyba nadszedł na to czas:ming:) A w ogóle to proponuję pójść grupą na cydr i takie tam śmieszne "rzeczy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Rock Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 okej na cydr nawet chętnie i łyżwy są złe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Taakkk Chemik cydr spoko, ale na to wszyscy nie pójdą. Np.: ja raczej nie pójdę, bo za alkoholem nie przepadam i jako nieletni nie mogę go pić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Dlatego jest tradycyjna część meetu typu Munchkin(co za tym idzie KFC) lub/i łyżwy=>cydr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Na łyżwy to i ja bym poszedł, ale potem to już najwyżęj siedzę i się patrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Primo: o 14 to ja końca szkoły nie widzę jeszcze. Prawdopodobnie niektórzy inni też. Secundo: nie ma siły żeby meety codzienne (bo to już na taki paradoks zakrawa) się zaraz nie znudziły. Terzio: Już kiedyś dostaliśmy (Warszawa) za takie coś ochrzan od innych miast. Quatro: meet o 14, Chemik pisze o 16:40 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Chodzi o meet w sobotę drogi Vunlinurze:ming: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Hah, widzę, że powoli Warszawa popada w schematyczne meety. Najgorsze dla mnie jest to, że nie mam żadnych pomysłów na urozmaicenie tego. Chemik - 14 w sobotę to za późno? Chcesz meeta wcześniej? Człowieku, daj się wyspać człowiekowi xD Cały tydzień muszę popieprzać na uczelnię na 8 rano (co równa się z pobudką przed 6 rano, bo mam ok godzinę dojazdu). Sobota i niedziela to jedyne dni, w które mogę dłużej pospać. No i prawdopodobnie w tę sobotę będę odsypiać jedną imprezę jeszcze. Propozycja cydru - hmm. W końcu napiłbym się prawdziwego cydru, a nie koncernówek typu Sun Cider, X Cider, Joker, albo - OMG - Sommersby. Gorzej, że z kasą u mnie troche lipno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 O, widzę, że jestem wybitnie ślepy. Faktycznie, przepraszam. Chemik - 14 w sobotę to za późno? Chcesz meeta wcześniej? Człowieku' date=' daj się wyspać człowiekowi xD [/quote'] Popieram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Ja też na uczelnie muszę wstawać o 6:00 bo mam 4h laborek pod rząd!! Poza tym nie da się spać później niż do 10:00:rainderp: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Ja też na uczelnie muszę wstawać o 6:00 bo mam 4h laborek pod rząd!! Co to są cztery godziny laborek w porównaniu do ćwiczeń i wykładów w sumie od godz. 8 rano do 17-18? Licz jeszcze max godzinę na dojazd w 1 stronę, bo korki. Wkrótce dojdzie mi jeszcze robienie projektów. Poza tym nie da się spać później niż do 10:00:rainderp: Nie jesteś mną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Poza tym nie da się spać później niż do 10:00:rainderp: Stwierdzam sprzeczność Mnie się zdarza wstawać o 13 xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się