cAnon Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) Dokuczali Asi... Zapewne chodzi m.in i o moje wybryki. Z Asią to ino się droczymy, bo ona ma fajne reakcje zawsze Akurat nie o Ciebie chodzi, Ty to mały pikuś... Kiedy poszliście, Kszmar stopniowo zaczął sprowadzać Asię do parteru pod stół. Wg. mnie trochę przesadził. Jak zwykle z resztą. W reszcie całkowicie popieram Cię. Mimo, że na meety chodzę od półtora roku i to praktycznie co tydzień (czasami częściej lub rzadziej) to jeszcze mi się nie znudziły i nic nie wskazuje, by miały zacząć. W tym czasie można było zaobserwować sporo na prawdę fascynujących zmian w fandomie warszawskim. Potężna rotacja kadrowa ma moc. Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Vunlinur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Okej widzę że nie ma informacji o ponymeetcie więc Donard organizuje meeta w środę o 14. #772 post Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Rock Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 okey moja pomyłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Na sobotę zapowiada sie ładna pogoda. Nie za ciepło, nie za chłodno, nie deszczowo, nie słonecznie. Idealna pogoda na ognisko. Taaakże w sobote ognisko na kabatach o 13:00. Spotykamy sie przy południowych bramkach od metra Kabaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Dum dududum! Zdarzyło mi się nawiedzić jedno z tych wspaniałych niezorganizowanych wydarzeń (głównie po to, by poznać później Avana) - tutaj parę fotek http://yarvis.minus.com/mEgRJOH4EKrv3 . Niestety, przez brak lampy oraz obiektyw - portretówkę - te zdjęcia są dość... partyzanckie :/ - raczej bym się nimi nie chwalił. Niemniej pamiątkowo trzymajcie. Ej całkiem niezłe są, nie są poruszone, jak przy ISO 400, f/1.8, 1/125 to tam faktycznie ciemno było, a kolory da się poprawić (patrz załącznik). Patrząc na to jak ludzie są przeciw robieniu sobie zdjęć to nawet ci wyszły. Mnie nie będzie przez dwa tygodnie, rodzinne miasto wzywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Linur: Ty będziesz następny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Dobrze, że nie wrzuciłeś tego drugiego. Chyba powinienem byc Ci wdzęczny. However: Nadchodzi koncert Iron Maiden w Łodzi, a jako, że to jest temat warszawski, skądże to wyjeżdżam, to pragnę się upewnic, czy nie ma może kogoś, kto wybywa tam również środkiem komunikacji publicznej. Pociung, autokar, anything. A jak się taka osoba znajdzie, to niech napisze plz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Niektórzy dzisiaj smaza kielbachy a niektórzy idą na koncert w Łowiczu :/ No nic, udanej zabawy na ognisku ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Ale ja mam pecha w farcie.... W czwartek jadę do Warszawy. Wyjeżdżam na weekend. Ale nie znaczy to że wyjeżdżam na weekend do Warszawy. To oznacza, że jadę do warszawy, skąd na 3 dni zabiera mnie nad morze ciocia. Jeśli ktoś zamiersza wpaść do Trójmiasta niech napisze na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanoklak Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Żydowski meet w czwartek 4.07 spotykamy się o 14:00 pod KFC przy stacji metra Ratusz/Arsenał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Czemu "Żydowski"? Bo chyba nie dlatego, że będą tam sami wyznawcy judaizmu? Akurat wtedy będę miał wolna chwilę i bym sie chciał załapać na jakiś meet, "rym do bolera" W końcu trzeba skorzystać z okazji przebywania w stolicy, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Lipiec 2, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2013 (edytowany) Żydowski?! Nigdy, przenigdy się tam nie wybiorę... Nie daj Boże coś o kimś źle powiesz, to już masz sprawę w sądzie o antysemityzm. A tak na serio... potrzebuje więcej szczegółów. Edytowano Lipiec 2, 2013 przez KochamChemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Hardplay mówi, że ponymeet w sobote o 14 na patelni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanoklak Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Mieliśmy pójść do Żydowskiego Instytutu Historycznego na wystawę :"Sztuka Polska wobec holocaustu", ale okazało się, że wstęp jest płatny (darmowy wstęp jest, ale w niedzielę) więc poszliśmy do Zachęty, gdzie nie było aż tak bardzo żydowsko, ale też dziwnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Lipiec 5, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2013 Płatne? Czyli po żydowsku. Ale tak na serio, to COŚ jest obok mojego mieszkania ;_; Poszedłbym na wystawę związaną z POWSTANIEM WARSZAWSKIM. (ale to może poza meetem).... (lub nie?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 A ja całkiem niedawno wyjechałem z Warszawy na długi urlop (bo trudno to nazwać wakacjami) i wrócę dopiero we wrześniu/październiku. 3mka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 (edytowany) Aha, ja tam się na takie atrakcje nie piszę, więc może nawet lepiej że mnie nie było. Zwłaszcza że zamiast tego pisałem sobie skrypt w perlu i nawet zaczął działać. Znalazłem fajny komentarz co do zachowania młodzieży w restauracjach: Edytowano Lipiec 5, 2013 przez Maklak2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Ja będę około 19 w sobotę w centrum(+-), jeżeli ktoś będzie wstanie mi podać gdzie się będziecie aktualnie podziewać, byłoby milo ^^, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Dzieki za trolla Co powiecie na czwartek na meeta na patelni? godzina standardowa - 14:00 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polonius Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 oszedłbym na wystawę związaną z POWSTANIEM WARSZAWSKIM W Muzeum Powstania Warszawskiego jest bezpłatne wejście w poniedziałki. Ewentualnie mogę kogoś wpuścić tylnym wejściem w sobotę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Właśnie wróciłem z Gdańska, a jutro jadę z powrotem do domu. Pech, że tu nie zostanę choćby do czwartku :/ Pocieszeniem jest... nic nie wymyślę Może powrót do własnej Świątyni Spokoju (czytaj: swojego pokoju ) No nic, do jutra, wreszcie będę mógł NORMALNIE przeglądać forum, a nie przez telefon xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Probo minimeetu czy ktoś może wybiera się na Animatsuri? Tutaj macie temacik: http://mlppolska.pl/watek/6133-letnia-szko%C5%82a-animatsuri/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Co powiecie na czwartek na meeta na patelni? godzina standardowa - 14:00 Świetny pomysł 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Nah, niniejszym żegnam się z wami na dwa koszmarne miesiące . Jutro wyjeżdżam na obóz. Internety zobaczę na jeden dzień 20-ego lipca, a potem dopiero 3-go sierpnia, a na meetcie zobaczycie mnie dopiero jakoś pod koniec sierpnia. Tak więc adios, bawcie się dobrze (ale nie zbyt dobrze, bo nie chcę zbyt wiele przegapić ). Hug wam wszystkim, będę tęsknić! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Rock Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 (edytowany) Lyr i jak dzisiaj jest ten meet czy go nie ma? Edytowano Lipiec 11, 2013 przez Rain Rock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się