Arpegius Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 (edytowany) W każdym bądź razie nie ten weekend(11-12) o czym zupełnie wczoraj zapomniałem. EDIT: 19 też mi coś wypadło ;-/ 8,80pln(maksymalnie) w obie strony, od dworca wschodniego do Świdra i z powrotem(jeździ tam SKM) Tak ci mówiłem niestety trzeba kupić bilet ważdny w 2 strefie, który kosztuje 7zł (3.5zł ulgowy), czyli wychodzi 14zł w dwie strony (7zł ulgowy), i to każdy kto nie ma ważnego biletu miejskiego w 2 strefie. W każdym bądź razie Chemik, oznaczył byś na mapce gdzie konkretnie można by iść (naprzykład link go google maps). Edytowano Lipiec 9, 2014 przez Arpegius 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 26 lipca albo 2 sierpnia tylko wtedy mam dostępne weekendy. Chyba, że w tym tygodniu zwlokę się z łóżka po Sonisphere Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 (edytowany) Czyli jak mam karte miejska wazna na 2 strefy to nie potrzebuje zadnych biletow? Nie, w SKM obowiązują bilety ZTM i jak masz dwie strefy, to chyba masz ważne, ale nie ręczę za to :^) ~KochamChemie Edytowano Lipiec 8, 2014 przez KochamChemie /odpowiedź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 (edytowany) Masz ważną. Otwock/Świder podpada pod 2 strefę, a SKM i KM przyjmuje karty miejskie. Edytowano Lipiec 8, 2014 przez Amolek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 (edytowany) Chemik, jakbyś mógł odpisuj w tradycyjny sposób. Nie dostajemy powiadomień o tym, że zmoderowałeś czyjś post, a myślę, że część z nas chciałaby śledzić dyskusję na bieżąco. Poza tym kolor trochę rozprasza i nie ma potrzeby, żebyś go tutaj używał - posty jak posty, nie ma w nich nic nadzwyczajnego, coby je wyróżniać. Edytowano Lipiec 9, 2014 przez Spring Apricot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Jest to oficjalny program meetu na tę sobotę? Czy jest ewentualnie inna alternatywna opcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Zauważ, że to nie jest plan na tę sobotę, tylko na przyszłą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 @Littlepip "To nie jest propozycja na meeta!!" z posta chemika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 @Littlepip "To nie jest propozycja na meeta!!" z posta chemika Jest jakiś plan na najbliższą sobotę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Jest jakiś plan na najbliższą sobotę? Jest to plan na wyprawę raczej niż na meeta.(ale jak każdy będzie chciał, to proszę, ale główna ekipa będzie pewnie chciała robić grilla i pić piwo/amarenę, więc to jest do przemyślenia) Wymaga zorganizowania itp. Nie każdy może być chętny, więc raczej dałem to jako coś różnego od meeta. A i naprawię uwagi Arpegiusa. 1. Można kupić dwa bilety 20 minutowe.(zwykle 37 minut zajmuje dojazd z Wawy wschodniej ) cena to 6.80pln w jedną stronę wtedy(normalne bilety) 2.Trasa. http://www.ztm.waw.pl/rozklad_nowy.php?c=182&l=1&q=S1 S1 tam jeździ. 3.Piechotą to 20 minut nad sam Swider. 4. Współrzędne. https://www.google.pl/maps/@52.1077573,21.2329372,16z 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 (edytowany) @Spring Apricot "Chemik, jakbyś mógł odpisuj w tradycyjny sposób. Nie dostajemy powiadomień o tym, że zmoderowałeś czyjś post, a myślę, że część z nas chciałaby śledzić dyskusję na bieżąco." 1. Zawsze możesz poza tym, poinformowałem Krzyźwieła o tym, że zmoderuję mu post, ponieważ nie chce mi się pisać własnego, który ma mniej niż 5 linijek "Poza tym kolor trochę rozprasza i nie ma potrzeby, żebyś go tutaj używał - posty jak posty, nie ma w nich nic nadzwyczajnego, coby je wyróżniać." Otóż nie! Kolor miał przyciągnąć uwagę do tego wydarzenia. Nie jest to meet, więc wolałbym, aby miał odmienny styl od zwykłej czcionki i był pisany przynajmniej pogrubieniem Kolor pomarańczowy, który wybrałem jest szczególnie widoczny na obu stylach forum. (a skoro mogę używać koloru... to będę używał) Kolor się przydał, bo zwraca uwagę! Jeśli ktoś będzie chciał napisać coś podobnego(coś co przykuwa uwagę), a nie ma moderatora działu, tak ja ja lub ty, to zawsze radzę użyć pogrubienia czcionki lub nawet podkreślenia(albo innej czcionki) (a jak się podpisuję w postach, to kolor musi być) tl;dr *EEEEE* Nie. Edytowano Lipiec 11, 2014 przez KochamChemie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 (edytowany) Ja bym proponował jednak 20 lipca, bo nie wiem czy uda mi się 19 poprosić w pracy żeby mieć wolne. Warto byłoby też obczaić pogodę na te dni. EDIT: Ma być 27 stopni i prawie bezchmurne niebo. Będziemy się gotować w tej wodzie Edytowano Lipiec 11, 2014 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 Dobra, właśnie poruszyłeś tę ważną kwestię Krzyźwieł, a mianowicie termin, nie chodzi tu bynajmniej o decyzję 19/20 lipca, ale można też proponować inne terminy. Niechaj każdy zaproponuje jakiś termin(jeśli jest inny niż 19/20) i potem zrobimy dyskusję z ankietą na FB(aby tam zrobić ankietę, a nie na forum) Dobra, możecie również zadeklarować co bierzecie na grilla. Ja od razu mówię, że załatwię kurczaka i czwórkę piwa. (conajmniej) oraz rzeczy do rozpalania. Ewentualnie jakieś szczypce i talerzyki papierowe. I pamiętajcie! Mięso dobrze marynować 24-48h i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Lipiec 17, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2014 Dobra, padła poważna propozycja, a mianowicie Krzyźwieł dał mi do pomyślenia, żeby ów wyjście nad Świder odbyło się w niedzielę, a nie w sobotę. Póki co, są już trzy osoby za tym terminem: Krzyźwieł, Marek, Ja. Chciałbym aby chętni na ten termin(ta niedziela) napisali posta czy odpowiada im ten termin. Wiecie... wakacje są długie i nawet jak ktoś nie miał czasu tę niedzielę, to zawsze można zorganizować to później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 (edytowany) Dobra, padła poważna propozycja, a mianowicie Krzyźwieł dał mi do pomyślenia, żeby ów wyjście nad Świder odbyło się w niedzielę, a nie w sobotę. Póki co, są już trzy osoby za tym terminem: Krzyźwieł, Marek, Ja. Chciałbym aby chętni na ten termin(ta niedziela) napisali posta czy odpowiada im ten termin. Wiecie... wakacje są długie i nawet jak ktoś nie miał czasu tę niedzielę, to zawsze można zorganizować to później. Mi niestety w tą niedziele wypadło coś ważnego, więc nie ma szans żebym się jutro pojawił. Zaproponowałbym za tydzień zrobić, albo powtórzyć jeszcze kiedyś Edytowano Lipiec 19, 2014 przez FlutterFan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Lipiec 19, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2014 Spoko, sporo ludzi jednakże jedzie na Woodstock i będzie nas mniej. Mimo wszystko mamy caaaałe wakacje na takie wypady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 To kiedy jest ten wypad w końcu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Coś się dzieje w ten weekend? Ja mógłbym się gdzieś wybrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 brudstok się dzieje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 To, że część ludzi jedzie na woodstock nie oznacza, że pozostali nie mogą się spotkać. Generalnie to pewnie będzie jakiś standardowy meet czy cóś. Nie mówię, że przyjdę, ale mogę tu wrzucić info jeśli ktoś coś ogłosi na fb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Ja tam 2 sierpnia będę na meecie. A meet może się odbyć zawsze, gdy ludzie chcą się spotkać... najwyżej wypadnie mini-meet. Owszem, w Kostrzynie jest Woodstock, ale poza nim życie trwa nadal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) brudstok się dzieje Ale on jest za tydzień, to że jedziecie już teraz, nie oznacza że większość tak zrobi. A odnośnie 2 sierpnia to chyba ktoś też na Galacon jedzie, chyba że się mylę. To, że część ludzi jedzie na woodstock nie oznacza, że pozostali nie mogą się spotkać. Generalnie to pewnie będzie jakiś standardowy meet czy cóś. Nie mówię, że przyjdę, ale mogę tu wrzucić info jeśli ktoś coś ogłosi na fb. Generalnie to zawsze można coś zorganizować innego żeby nudy nie było, ale nie generalnie tylko zazwyczaj nikt nic nie planuje. Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Arpegius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Ja mogę przyjść, bo nie jadę teraz do domu, a ekipa od RPGów chyba robi co innego w sobotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Sobota się zbilża, nic się na pierwszy rzut oka nie dzieje, więc pragnę ogłosić ognisko: Nadchodzący weekend to istna oaza między deszczowym 'przed' a upalnym 'po', a dawnośmy się przy Konstancinie nie smażyli. Zbiórka przed południowo-wschodnim wyjściem z metra kabaty o 14:00. Planowane odwiedziny sąsiedniego tesco w celu uzupełnienia zaopatrzenia. Zaznaczam, że organizator może się spóźnić. :I Nota dodatkowa: przyjmujemy gościa znad morza, więc proszę o ogarnięcie, żebyśmy nie musieli być postrzegani jeszcze gorzej niż jesteśmy. Już starczy. Pozdrawiam serdecznie wszystkich urlopowiczów. Linur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Walić meety, jedźcie na Brudstok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się