Skutalu Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Heh ja też. Zawszę muszę czytać kilka zdań do tyłu żeby to co piszę trzymało się kupy Btw. Czekam na 4 rozdział Dlatego właśnie piszę plan wydarzeń do rozdziałów i odznaczam na nim, co już napisałem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Trzy słowa, może niezbyt miłe: KIEDY NASTĘPNA CZĘŚĆ??? Następna część będzie jak ją NAPISZĘ! EDIT : Napisanie trzeciej części zajęło mi dwa tygodnie, a ty domagasz się czwartej po sześciu godzinach?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Następna część będzie jak ją NAPISZĘ! EDIT : Napisanie trzeciej części zajęło mi dwa tygodnie, a ty domagasz się czwartej po sześciu godzinach?! Sorry, Sorry, ale ja nie wiedziałam... Jeszcze 100 X Sorry, ale przyjmij to jako komplement, że super piszesz, a w moim ficu... same złe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Zabieram się do czytania. Przeczytałem już dużo z uniwersum biur. I powiem ci przyjacielu. Niezły jesteś!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Teraz proszę się nie wkurzać, ale kiedy 4 część? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Teraz proszę się nie wkurzać, ale nieprędko... Nie mam czasu, nie mam ochoty, nie mam pomysłów... I nie mam internetu. Jak Celestia da, to będzie po świętach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Posealorku, jak postępy? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Posealorku, jak postępy? :3 Eee... Postępy... Yyy... Jak by to ująć... Pomału, ale do przodu... Problemy techniczne (i nie tylko) utrudniają mi pracę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Jak idzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Idzie. Historia jest już wymyślona i dopracowana w szczegółach, aż do samego końca. Problemem jest tylko znaleźć czas i chęci do spisania wszystkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 OMG, ci idzie szybciej idzie ode mnie! Ja mam czas, ale brak pomysłu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seth Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Czy możemy się spodziewać kolejnego rozdziału w najbliższym czasie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Czy możemy się spodziewać kolejnego rozdziału w najbliższym czasie? Kolejny (ostatni) rozdział pojawi się w przedziale od tygodnia do 3 miesięcy... W zależności od chęci i dostępności czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Dać ci jakąś motywację, czy coś? Może pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 buuuuuu....A ja chcę następne... Nie, no książka super. Naprawdę, musisz napisać 4 część! Czekam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Dać ci jakąś motywację' date=' czy coś? Może pomóc?[/quote'] Nie trzeba... Bardziej niż chęci brak mi czasu... Ale dzięki za chęci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Twój fic jest the best! To że ja się ślimaczę z napisaniem 6 rozdziału, nie znaczy, że ty musisz z napisaniem 4!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Witam jestem w trakcie czytanie skomentuje trosze później. Literówka III rozdział strona 15: Fanie, że będziemy pracować razem, co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Fanie' date=' że będziemy pracować razem, co? [/quote'] - oczywiście jest to fragment opowiadania. Musze przyznać, że jest bardzo ciekawe. Przeczytałem I rozdział i 4 godziny później kończyłem czytać III. Fajnie się zapowiada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 ciekawie napisane tylko szkoda że nie są pokazane negatywne strony ponifikacji oraz FOL tutaj to czyste zło... ale poważniejszych błędów nie wykryłem, napisane bardzo dobrze więc czekam na ciąg dalszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 Tworzenie odwołane do odwołania... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Szkoda:bonbon2:... mam tylko nadzieję, że to potrwa kilka tygodni a nie miesięcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 A kiedy odwołanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sk4 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Też czekam, dosyć ciekawe opowiadanie. Powtarzam pytanie poprzednika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Odwołanie nastąpi, kiedy uporam się z problemami w swoim życiu. (I proszę, nie pytajcie co to za problemy, sprawy prywatne...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się