Krulig Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 W związku z zaistniałą sytuacją,która bardzo mnie zdziwiła postanowiłam reaktywować temat "Zapytaj Glossy Amber" Zgoda od Sipera Witam was ponownie.Dopiero wczoraj ja i Malinka się dowiedziałyśmy o tym.Nie wiem co dalej napisać,więc zapraszam do zadawania SENSOWNYCH pytań. Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 YAY! Tak się cieszę, że dostałaś pozwolenie. No, ale pytania... 1. Ulubiony kolor? 2. Co lubisz robić w wolnym czasie? 3. Co sądzisz o tym, co się wydarzyło wczoraj? Link do komentarza
Krulig Napisano Październik 29, 2012 Autor Share Napisano Październik 29, 2012 YAY!Pierwsze pytanie YAY! Tak się cieszę, że dostałaś pozwolenie. No, ale pytania... 1. Ulubiony kolor? 2. Co lubisz robić w wolnym czasie? 3. Co sądzisz o tym, co się wydarzyło wczoraj? 1.Różowy Dowód:Mam różowe końcówki grzywy 2.Rysuje,słucham naszej(kucykowej) muzyki na forumowym radiu(od dzisiaj),i czasami podspiewuje,A! i jeszcze od wczoraj oglądam dubblingowane MLP:FiM 3.Troche mi szkoda,ale w sumie według mnie w nie których zapytajach zaczynały się robić Off-Topici. Pozdrawiam i do zobaczenia Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 1. Jaki jest Twój ulubiony smakołyk? 2. Jakie jest Twoje ulubione miejsce w Ponyville? 3. Twoim zdaniem najnudniejsze zajęcie na świecie to... Link do komentarza
Iron Shield Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Witaj E.S.E.....o przepraszam powinienem całym tytułem przedstawić.Elitarna Straż Equestrii.(Coś ala ludzkie FBI lub CBA)Strażnik Iron Shield do usług.Musze zadać tobie pare pytań. 1)Co sądzisz o przetepczości w Equestrii? 2)Czy uważasz że Discor(Który przebywa w Kamiennym więzieniu) powinien być przetrnsportowany z labiryntu do bardziej Zabespieczonego miejsca. 3)Co sądzisz o zbliżającej się wielkimi krokami nowemu sezonowi MLPFiM? Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Kim chciałabyś zostać w przyszłości? Link do komentarza
Krulig Napisano Listopad 15, 2012 Autor Share Napisano Listopad 15, 2012 Witajcie.Wróciłam i jestem gotowa odpowiedzieć na pytania 1. Jaki jest Twój ulubiony smakołyk? 2. Jakie jest Twoje ulubione miejsce w Ponyville? 3. Twoim zdaniem najnudniejsze zajęcie na świecie to... 1.Od niedawna spędzam dużo czasu z Derpy(Tata mnie okłamał!Nie jest z Derpy spokrewniony.Oni są parą(?) ),więc bardzo polubiłam muffinki 2.Najbardziej lubię spędzać czas na polanie na końcu miasteczka 3.To...Budowanie.Coś pójdzie nie tak i ktoś będzie "wąchał kwiaty od spody" jak mawia brat Malinki Witaj E.S.E.....o przepraszam powinienem całym tytułem przedstawić.Elitarna Straż Equestrii.(Coś ala ludzkie FBI lub CBA)Strażnik Iron Shield do usług.Musze zadać tobie pare pytań. 1)Co sądzisz o przetepczości w Equestrii? 2)Czy uważasz że Discor(Który przebywa w Kamiennym więzieniu) powinien być przetrnsportowany z labiryntu do bardziej Zabespieczonego miejsca. 3)Co sądzisz o zbliżającej się wielkimi krokami nowemu sezonowi MLPFiM? 1.Przestępczość?!Nie myślałam o tym... 2.Tak Przez niego mój tata był potworem (w sensie,że próbował mnie zabić [Discord go "poszarzał"]) 3.Ja i Malinka nie mogłyśmy się doczekać.I te pierwsze odcinki były epickie Kim chciałabyś zostać w przyszłości? Chciałabym być malarką lub piosenkarką Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Hejo,jeśli się nie pogniewasz to zadam z ciekawości kilka pytań.Więc zaczynajmy: 1.Jaki jest Twój ulubiony kraj i dlaczego? 2.Co sądzisz o Bronies i Pegasis? 3.Jakimi zajęciami zabijasz nudę? Dzięki za odpowiedzi,życzę miłego dnia ^^ Link do komentarza
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Witaj Glossy Amber, 1.Lubisz pomarańcze? 2.Ulubiony smak lodów? 3.Ulubiona książka? 4.Lubisz rysować? Link do komentarza
Krulig Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 Hejo,jeśli się nie pogniewasz to zadam z ciekawości kilka pytań.Więc zaczynajmy: 1.Jaki jest Twój ulubiony kraj i dlaczego? 2.Co sądzisz o Bronies i Pegasis? 3.Jakimi zajęciami zabijasz nudę? Dzięki za odpowiedzi,życzę miłego dnia ^^ 1.Hmmm...nie zastanawiałam się,więc to pytanie zostawię bez odpowiedzi 2.Bardzo się cieszę,że jest was tak dużo i,że w większości to są mężczyźni,a nie małe dziewczynki,ale szkoda,że nie ma więcej rówieśniczek Malinki 3.Rysuję Witaj Glossy Amber, 1.Lubisz pomarańcze? 2.Ulubiony smak lodów? 3.Ulubiona książka? 4.Lubisz rysować? 1.Tak 2.Pistacia 3.Przygody Daring Do 4.TAK Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Witaj ^^ Golden chciała ci zadać kilka pytań^^ Witaj! 1.Jak to jest mieć róg? (celestio ja chce być jednorożcem!) 2.Gdzie mieszkasz? 3.Lubisz cydr? 4.Hug? 5.Co sądzisz o RD? Link do komentarza
Krulig Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Witaj ^^ Golden chciała ci zadać kilka pytań^^ Witaj! 1.Jak to jest mieć róg? (celestio ja chce być jednorożcem!) 2.Gdzie mieszkasz? 3.Lubisz cydr? 4.Hug? 5.Co sądzisz o RD? 1.Fajnie,ale na początku,albo nie możesz czarować lub magia ci wręcz tryska z rogu. 2.Na skraju Ponyville 3.Jeszcze nie piłam 4.Tak 5.Jest fajna Link do komentarza
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Hejka Glossy,mam jeszcze kilka pytań... -Ulubiona pora dnia? -Mogę Cię narysować? -Lubisz FRUGO? -A tymbarka? -Spotkałaś kiedyś Rainbow Dash albo Pinkie Pie? -Lubisz filmy/książki przygodowe? Link do komentarza
Krulig Napisano Listopad 28, 2012 Autor Share Napisano Listopad 28, 2012 Witaj RainbowDash123456789 Cieszę się,że zostawiłaś mi pytanko Hejka Glossy,mam jeszcze kilka pytań... -Ulubiona pora dnia? -Mogę Cię narysować? -Lubisz FRUGO? -A tymbarka? -Spotkałaś kiedyś Rainbow Dash albo Pinkie Pie? -Lubisz filmy/książki przygodowe? 1.Zachód słońca 2.Oczywiście 3.Bardzo lubię 4.Też 5.Tak Link do komentarza
Koschei O'Clock Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Ja, Mistrzyni Złotej Łopaty tego działu oficjalnie odkopuję temat! A teraz pytania: 1. Czego nie lubisz najbardziej? 2. Co sądzisz o marabutach? ( ) 3. Psy czy koty? 4. Mleko czekoladowe czy coca-cola? 5. Lubisz chaos? 6. Czy znasz Surprise? 7. Lubisz lizaki? A jeśli, to jaki jest twój ulubiony smak? 8. Masz uczulenie? A jeśli tak, to na co? 9. Co sądzisz o heavy metalu? 10. Czy jesteś przesądna? Tyle ode mnie. Życzę miłego dnia. Link do komentarza
kosiara120 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Co chciałabyś zmienić w twoim świecie? Link do komentarza
Recommended Posts