kochamMLP Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 WITAJCIE !!! W tej grze chodzi o to ,żeby dopasować do osoby powyżej element harmonii . Np. Jeśli ktoś jest przyjazny ,to dajecie mu element przyjaźni :3 I tak dalej ... Zaczynacie oczywiście ode mnie ! ;3 .... Serdecznie zapraszam do gry !!! (A i dajemy wymyślony element harmonii... ) To nie ten dział. Przenoszę ~ Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Waaah! Sam chciałem założyć kiedyś taki temat... Ale nie pamiętam dlaczego tego nie zrobiłem. A co do ciebie...Powiedziałbym, że Lojalność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Październik 29, 2012 Autor Share Napisano Październik 29, 2012 Dzięki :3 nie spodziewałam się .... ;D Do Ciebie pasuje "Element Pomysłowości" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Aha, wymyślamy własne elementy... Myślałem, że chodzi o przypasowanie któregoś z oryginalnych... W takim razie... Element Tulania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Mmmm ... Yeyy .. Nie mam za bardzo pomysłu. Mhm. Element prawdy ! Czuj się dumny ^-^ xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Dash w sygnie robi swoje...Element Lojalności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Hmm nie znam Ciebie zbytnio.No ale niech będzie Element pozytywności ;P.Niestety nic innego do głowy mi nie przyszło.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Element poważności ! xD Dobrze napisałam poważność? A ja? Lojalność? Dziękuje x D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Element chemii......huehuehue Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Element Derpowatości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Element... Tantal! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Element walentynkowy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Element... Magnezu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Element skrzydlato-sygnaturowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Element "ikszdetowatości". Chemia? no cóż ... Ale darujmy sobie nieludzkie słowa Może lepiej . . . Coś ... Mhm. No .. Zaproponujcie coś bo nie mam pomysłu x d. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 To Daimon Frey. Skrzydlaty, niegdyś Anioł Miecza, obecnie Abaddon, Tańczący na Zgliszczach (tu omal nie napisałam Zniszczach... za dużo forum ), Destruktor i te de. Nie tylko skrzydełka. Element Fajnych Nazw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 A co to jest iksz...coś tam...? Element reputacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 ikszde! Nie wiesz co to IKSZDE??? Nie wyobrażam sobie! Ikszde to oczywiście "xD" !!! Ajj... I'm sorry (: Element niezrozumienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Element Korzyści Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Element zmierzchowości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Element Szaleństwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Element różowatości! No wiesz ... Bo w avatarze masz Pinkie. A Pinkie jest różowa A różowy to mój 3 ulubiony kolor *-* Zaraz po niebieskim i zielonym. Hmmm... No, czarny też ładny. Ale nie będę zanudzać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Element potrójnego R w nicku xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Zegarmistrz i Rrrainbow! Nareszcie ktoś to dobrze zdefiniował xD A teraz...Element życzliwości, żeby daleko nie szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Element krwawej tęczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się