Mrs.Octavia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Pewnie małe słodziutkie szczeniaczki ! *q* Mam ochotę je zabrać i nie oddać ♥ Kocham boksery ♥ I nie,nie mam świnki morskiej ♥ Masz bokserki (ubranie) w szafie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Nie. Masz skryte gdzieś zapasy na czarną godzinę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Nie :_: ale muszę zacząć zbierać Masz jakiś odcinek MLP:FiM na kompie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Kiedyś miałam,teraz nie Masz pepsi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 (edytowany) Nie piję pepsi! Więc nie. Masz jakieś koszulki z motywem mlp? Edytowano Lipiec 25, 2013 przez sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Nie mam. Ale mam koszulkę ze Slayer'em! To jeszcze lepiej! masz przyczłapy do bulgulatora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Nie mam. Ale mam koszulkę ze Slayer'em! To jeszcze lepiej! *q* Nie Masz koszulke z Soadem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Nie. (soad ssie ) Masz kopyta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Nie,na szczęście Masz koszulkę na której jest coś napisane po innym języku (i nie jest to Angielski)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Coś się znajdzie po Яosyjsku Czy masz koszulkę z podobizną Wielkiego Arjena Wspaniałego Potężnego itp. ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 (edytowany) nie posiadam takiej koszulki. Masz jakąś kolekcję? (czegokolwiek) Edytowano Lipiec 26, 2013 przez sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Gier na Steamie (21) Zbierasz znaczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 nie, ale kiedyś tak. Masz bilety na coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Tak, na pociąg. Masz mizerną twarz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 (edytowany) Raczej nie. Masz coś co jest dla ciebie najcenniejsze? Edytowano Lipiec 26, 2013 przez sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Nie. Masz może jakąś panienkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 (edytowany) Nie Masz młodszą siostrę? Edytowano Lipiec 26, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 tak jagby. Masz jakiegoś kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 (edytowany) (co to znaczy mieś siostrę "tak jakby"?) Nie mam ( sorki jednak mam figurkę więc mam ) Masz jakiś gazowany napój? Edytowano Lipiec 26, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Nie. Masz prawo jazdy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Nie i nie mam zamiaru. Masz umiejętność skakania ze spadochronem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Nie Masz program antywirusowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Taa. Masz ochotę palnąć sobie w łeb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Nie Masz ugryzienie od komara? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Nie. Masz nieodpartą chęć wrzucenia swoich trzech groszy wszędzie, gdziekolwiek widzisz dyskusję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się