Świeży rekrut Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Nie. Masz może śnieg za oknem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Jeszcze ile! Masz oranżadkę na biurku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Nie, ale mam kawkę Masz może tablet graficzny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Niestety nie 😕 Czy masz miękkie łóżko ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Nawet bardzo! Chcesz się przekonać? Masz fajną maskotkę kucykową w pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Jest miękkie kiedy muszę wstawać. Tak zazwyczaj to jak kamień. Masz nadzieje na lepsze jutro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Oczywiżcie że tak 😛 Czy masz bujną wyobraźnie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Zależy od sytuacji, ale nie narzekam. Czy masz może jakiegoś Adidasa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Mam, a nawet trzy!!! Czy masz coś na myśli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Mam ale nie powiem co 😛 Czy masz soczek pomarańczowy ? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Nie. A masz YT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Mam ale tylko lurkuję. Masz jeszcze jakieś pytania odnośnie tego co inni mają? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 (edytowany) Nie... .... .... .... Edytowano Styczeń 6, 2016 przez Gypsy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Ja też. Masz może tapetę na stanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkie Pie Brony Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Mam 😛 Czy ty masz wysprzątane w domu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 W którymś pokoju porządek się znajdzie. Masz ekspres do kawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkie Pie Brony Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Mam 😉 Czy masz jabłuszko :3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 tak. Czy masz lalkę EG? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Nie 😕 Czy ty masz maskotkę MLP ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Mam jedną w stanie produkcji, jeśli to się liczy. Masz "fandom" ciuch? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Nie jeszcze nie ale planuje mieć 😛 Czy masz ładny widok z okna ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Zależy o które okno Ci chodzi, ale nie narzekam. Las i zachodzące za nim, czerwone słońce naprawdę potrafi uspokajać i wyobrażać sobie, że horyzont płonie. Masz może rozmienić banknot 500 zł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 chyba mam masz książke o EG? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Nope, nie mam. Masz może mnie ktoś przenocować? Zgubiłem swoją jednostkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Pewnie że tak 😂 Masz może 32 cm niebieskiej kartki pomalowanej w czerwono czarne paski ? 😂 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się