Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Miałem... Szkoda gadać. Masz może puszkę, do której zbierasz kasę? (no wiesz, stawiasz w widocznym miejscu, a rodzina i przyjaciele wrzucają kasę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Tag Masz ekspres do kawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Nie. Masz może ochotę pooglądać 'Czterej pancerni i pies'? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Teraz już tak Masz może konto w banku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 (edytowany) Nie. Masz może tablet(ki na uspokojenie)? Edytowano Kwiecień 29, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 (Obawiam się, że ni ch*ja.) A tableta mam i konto też. Masz broń w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Wszystko może być bronią. Jeśli chodzi o broń przez duże "B" to nie mam. Masz pączka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Niet. Nie mam. Masz może deszcz za oknem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Nie. U mnie słonecznie. Masz jogurt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 (Farciarz. U mnie ma lać kilka dni.) Też pudło. Nie mam. Masz może niemiecki w szkole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 (Ja tam wole jednak chyba jak leje) Kurde. Byłem chociaż blisko? Masz banany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Nie mam bananów do jedzenia. (Chociaż bym zjadł i nie byłeś blisko.) Masz może oszczędności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Mam. Masz pomarańcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Też mam. Masz może pojęcie o czym był projekt 'Manhattan'? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Coś kojarzę, ale nie pamiętam o czym. Masz pojęcie o czym był projekt MK Ultra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Niet. Masz może ochotę posłuchać JT Machinima? (znakomity rap - polecam) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Mam i to dwie. Masz Nóż bardzo ostry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Mam. Masz może wolne do 8 maja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 (edytowany) Niestety nie. Masz może ochotę na "małe conieco"? Edytowano Kwiecień 30, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Konkretniej, że na słodycze? Może być, tym bardziej, że jestem bez śniadania. Masz rzekę w pobliżu? Tak do 3 kilometrów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Tak, słodycze. Przed śniadaniem słodycze jadasz? W 3 km się chyba zmieści. Masz klucze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Tak, o ile te od "różowych puszystych kajdanek" się liczą. Masz kota na punkcie psa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Nie. Masz w życiu przerąbane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Czasem tak, a czasem nie. Różnie bywa. Masz flagę w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Teraz jest wywieszona. Masz Tymbarka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się