Michalski9 Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Nie. Masz płytę winylową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Nie. Masz stare radio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Już nie. Masz ochotę na naukę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Nieeee. Masz ochotę na przejażdżkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Zależy czym i z kim, ale mam. Masz ognia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Mam, a co, chcesz zajarać? Sorry, nie mogę, poprzysięgnąłem sobie, że nigdy nie sięgnę po fajki. Masz może kotka z puzzli? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Nie, ja też nie palę, ale lubię ogień. Niestety nie mam, kotka z puzzli. Masz może uczucie zmęczenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Też lubię ogień. Jeszcze nie mam. Masz może ochotę na słuchanie takiego ładnego utworu?: Spoiler Uzależniłem się od tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Mam ochotę! Masz plany na majówkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 @Rainbow Guitar też mam ochotę. @kikiz Tak, naukę. Masz fajny sen? (Dobranoc, spadam). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Mam Masz jakikolwiek talent? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Mam, grę na gitarze. Masz może ochotę na spacer? Oczywiście popołudniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Czm , nie. Masz jakiegoś idola? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Yes... And his name is JOHN CENA! tutururu! Tutururu! Tuturutu! Czy masz narządy celownicze do M4? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 nie. John cena rządzi otak masz poczucie humoru ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Chyba nie. Masz blizny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Tak mam. Masz mleko w lodówce ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Czekaj sprawdzę... mam. Masz ładną twarz (według ciebie)? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Wątpię. Masz jakieś plakaty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Tak, z Wiedźmina, ale nie używam. Masz jakieś fajne fobie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Fajną fobię? To dziwnie brzmi, ale mam wątpliwości, czy psy mnie lubią. (Mam niemiłe przeżycia z nimi.) Masz może terrarium? Albo kolega któryś ma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Fakt, trochę to dziwnie brzmi jak teraz czytam Niezła fobia Nie, najwyżej kolega ma akwarium z rybkami. Masz może "coś czego nie ma nikt"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Mam, taką rzecz, ale jest tajna. Może być skryta wszędzie. Masz ochotę na spacer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Może być skryta wszędzie? hmmm... Tak, nawet bardzo, ale jestem przykuty. Masz może ochotę postrzelać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubix PL Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Mam i nawet zaraz ide na strzelnice Masz porządek w pokoju ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się