Świeży rekrut Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 (Model ściągnąłem z 3D Pony Creator, ale posłużył mi jako baza, gdyż wolałem stworzyć go od zera. Zachowałem ogon i fryzurę, ale z nimi też musiałem się namęczyć. Czyli, tak, całego kuca stworzyłem sam. Do tego ta tekstura oczu, kapnąłem się za późno.) Nie. Taki efekt dał mi Youtube, bo było coś cienko z oświetleniem. Możliwe, że mam nieco małe, ale to się poprawi. Masz może ochotę wyrenderować własny filmik do ulubionej piosenki? (te 7 sekund tworzyło mi się 3 godziny) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 (Czekam na coś dłuższego i bez "kaszy", z PKB się uczysz?) Ochotę mam, ale czasu brak. Masz może magiczną chęć marnowania czasu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 (To je Cycles. Ale coś się postaram. Mam kilka piosenek na oku. Trochę, chociaż głównie to z tego, co mam pod ręką, ale głównie to z Alimayo Arango Niemożliwy gość. Chociaż i jego czasem nie rozumiem. No i głównie to też samemu, podpatruję i tak dalej. Postaram się pewną piosenkę znanimować, ale nie mam modeli czołgów... kutwa zdradzam, nieważne.) Chyba mam. Masz może świadomość, że Blender nie jest trudny, tylko ultra niebezpieczny dla umysłu? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Mam (chyba, niebezpieczny? why?) Masz dość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Tak, właśnie spadam. (bo wystarczy jeden przycisk, a cała robota w pizdu. A się owalisz jak głupi.) Masz radość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 (edytowany) (ctrl + s to podstawa, poza tym jest ctrl + z, jak dobrze skonfigurujesz to nie ma problemów) Nie. Masz kumpla o podobnych zainteresowaniach? Edytowano Maj 5, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Chciałbym, ale w szkole same dresy. Masz może słonecznik? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 (znam to) Niestety nie. Masz uczucie, że ktoś cały czas podkrada ci długopisy? (w domu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 (Raz zadziała, a raz też nie zadziała. Mam 2.72. b, więc nieco zalegam z nowoczesnością. Poza tym nadal się uczę, a to jest ledwo początek... 3 godziny renderowania i prawie efekt zerowy.) Mam, nawet w szkole mi podpierdzielą, a w domu to w ogóle. Masz plany na weekend? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Jeszcze nie. Masz glany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Brat ma buty wojskowe. Nie do zawalenia. Testowane i nie do zniszczenia. Masz może bluzę wojskową wzór 93? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Nie, ale teraz już chce. Masz może słabość do książek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 (Bo to polska bluza, do mnie bardzo pasuje. Ale to moje zdanie. Swoją kupiłem za 100 zł.) Nie. Jakbym miał tą słabość, to pisałbym o niebo lepiej, miałbym więcej komentarzy i tak dalej. Ale jakoś nie mogę się przemóc. Masz jakąś ulubioną książkę? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Tak, "Tomek w Krainie Kangurów" Alfreda Szklarskiego. Masz ochotę na popcorn? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Aj. Aj. Mam. Masz może dobre oceny z angielskiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Gdy jeszcze chodziłem do technikum to miałem, choć z angielskiego nie byłem najlepszy (ale oceny wiadomo, nie odzwierciedlają poziomu wiedzy). Nie mam już angielskiego, więc nie, nie mam dobrych ocen z angielskiego. Masz ochotę na lody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Zależy z kim, kto stawia i jaki smak, ale ogólnie mam. Masz może plany, aby kupić samochód? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Nie. Masz coś zadane ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Tak Masz może jakieś fajne gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 LoL ? Masz coś co oddania komuś ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Zależy, co w Twoim odczuciu jest fajne, ale ogółem tak. Czy masz wnerwiającego brata/siostrę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 (edytowany) Bardzo TAK. Masz może BARDZO dużo książek? Edytowano Maj 6, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Czy tyle, że nie starcza mi półek, to BARDZO dużo? Bo jeśli tak to mam Masz może klej w szklance? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 NIE, nie mam. Masz może okulary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Yep. Masz ścianę w oknie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się