Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Nie. Masz chomika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Nie. Masz może ulubioną firmę odzieżową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Nie. Masz psa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Nie. Masz może ulubiony kolor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Tak, zielony. Masz może swoje logo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 No... zastanawiam się właśnie. Orzeł Imperialny jest spoko, ale wściekły pies z dwoma karabinami wielkokalibrowymi też jest spoko. Zastanawiam się. Masz może ulubioną postać 2 planu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 (edytowany) Bierz pan wściekłego psa. Mam. Derpy. Masz wolne mieszkanie? Edytowano Maj 16, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Wściekłego psa mówisz. Ukaże się w symulacji, którą kiedyś zrobię Masz może wiedzę, że Dr. Whooves ma żonę i dziecko w serialu? A jego klaczą jest Rose, a nie Derpy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 (No to czekam) Teraz już mam. Masz może jabłecznik na stanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 (To poczekasz długo, ale akcji nie zabraknie... A w serialu jest to pokazane. Nie raz jest z ... Rose. W oblężeniu Canterlotu był w pułapce z Rose i źrebakiem, a podczas wesela Crankiego, to pokazywał, że wynalazek działała... też, właśnie Rose.) Nie, nie mam. Masz może pastę do zębów? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Mam w cholerę. Masz może szczoteczki?? (te do zębów też) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Mam. Masz może kaszkiet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 nie Masz może mundur?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Mam. Nawet 3, z czego 2 nie moje. Heh. Masz może chęć wystawić swoje foto na forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 mam, ale nie chcę aby fani kucyków pozamieniali się w kamienie. masz może stary telewizor (crt)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Już nie. Masz może radio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Tak. Masz może dużo dobrej zabawy (mało też może być)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Mam zabawę w proszku,płynie,tabletach zależy jaką chcesz hehe Masz może naboje 7,62 albo 5,56 NATO ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Kolega ma, ja nie. Masz może jakąś replikę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 nie.przynajmniej jeszcze nie Masz może zestaw słuchawkowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 40 minuty temu Smutny napisał: Mam zabawę w proszku,płynie,tabletach zależy jaką chcesz hehe W proszku chyba będzie najbardziej optymalnie. Tak mam, takowy, zestaw słuchawkowy (ale rym ) Masz może nowego znajomego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 (edytowany) mam Masz może plakat z Wiedźminem ? Edytowano Maj 16, 2016 przez Smutny 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Masz może pojęcie czego jest dzisiaj rocznica? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 10 minut temu Smutny napisał: mam Masz może plakat z Wiedźminem ? Mam plakat z Wiedźminem skąd wiedziałeś? 10 minut temu Rainbow Guitar napisał: Masz może pojęcie czego jest dzisiaj rocznica? Pojęcia nie mam. Masz może jakąś dobrą radę (obojętnie na jaki temat)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 @michalski9 6 rocznica śmierci Ronniego Jamesa Dio. Mam radę: żyj tak, aby Tobie żyło się dobrze, bo innym to ku*wa nigdy nie dogodzisz. Masz obrazek z komunii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się