Michalski9 Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 Niestety, nie mam :( Masz książkę "Anatomia PC"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 Nie (chyba). Masz może keyboard? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 Mam Masz zegar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 Mam z 5. Masz odtwarzacz VHS? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 mam w garażu leży Masz może kasety VHS? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 13 godziny temu Rainbow Rock napisał: Nie (chyba). Masz może keyboard? Mam. Nie jest twój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 Nie wiem o co Ci z tym postem chodziło i nie wiem, jak odpowiedzieć Masz może korektor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 Mam. Masz może kolegę, który ma fioła na jakimś punkcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 Ten w głowie się liczy? W sumie... poza głową też mam, więc Tak. Masz focha? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 6, 2016 Share Napisano Czerwiec 6, 2016 A chcesz się przekonać, że mam? Nie, na razie nie mam. Masz może świadomość, co to '8 liga mistrzów'? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archi Napisano Czerwiec 7, 2016 Share Napisano Czerwiec 7, 2016 nie Czy wiesz z jaką prędkością leci jaskółka bez obciążenia ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 7, 2016 Share Napisano Czerwiec 7, 2016 5 godzin temu wielkimistrz1 napisał: nie Czy wiesz z jaką prędkością leci jaskółka bez obciążenia ? to temat masz czy nie masz. Nie nie wiem Masz może myszkę? (liczy się nawet ta nie od komputera) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archi Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 7.06.2016 at 08:03 Ratchet napisał: to temat masz czy nie masz. Nie nie wiem Masz może myszkę? (liczy się nawet ta nie od komputera) sory to pewnie pomyliło mi się coś mam Czy masz może lasek w pobliżu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Mam. Masz może czapkę w moro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiara Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Nie mam. Masz rodzeństwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Tak. Masz marzenia (więcej niż jedno)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Mam i to nie jedno. Masz czasem to uczucie, kiedy włączasz polsat, żeby pooglądać reklamy, a tu nagle wyskakuje film? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 nie nie mam Masz może tak czasem że czujesz się jakby się tramwaj przejechał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 Nie raz, ani nie dwa. Masz może opcję przetrzymać mnie na dwa miechy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 Mam Masz ogień w oczach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 (A masz taki pokój, gdzie mógłbyś mnie przetrzymać? ) Zdarza się, ale ultra rzadko. Masz może motor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 (No... w sumie to mam, a co z domu cię wywalili? ) Nie mam, chyba że taki wirtualny. Masz bana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 (Jeszcze mnie nie wywali. Za niedługo egzamin zawodowy... więc tak się zabezpieczam.) Tak, właśnie mi go dałeś Masz może jakiś własny puchar? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 (Tylko na dwa miechy? Jak coś to ja mam miejsce wolne) Jaj dałem @Świeży rekrut bana, czuję taką satysfakcję Nie, ale mam kilka medali, może być? Masz może słomkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 (W końcu wakacje, co nie? A później się zobaczy, co i jak ) Brawo Ty. Kilka medali? Nieźle. Nie. Nie mam. Masz może Windows 10? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się