Michalski9 Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 Dzięki. Boże broń, nie, nie mam. Masz może osiągnięcia w sporcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 Marne... ale zawsze coś. Nie narzekam. Masz może pojęcie o modulacji i demodulacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 Jakieś mizerne, ale mam. Masz może osiągnięcia w Blenderze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 Kilka symulacji, do tego niezrealizowane pomysły. Ogólnie umiejętności brakuje. Masz może wiedzę o II Wojnie Światowej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 Nie. Masz może trochę kawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 Mam... Masz obsesję na punkcie czegoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiara Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Nie. Masz może takie uczucie, żeby PILNIE przeczytać coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Oprócz kucyków, coś tam by się na pewno znalazło Więc tak, jak najbardziej. Masz bliskiego ci alkoholika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 (Spokojnie kolego, wiem, że na końcu listy [rezerwowej] jestem z swoim fikiem .) Da... mam. Masz może uczucie, że czegoś Ci brak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Mam Masz może czasem uczucie że masz czegoś za dużo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Też. Masz może wiadomości na temat EURO we Francji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 i to w cholerę!! Masz może chęć na mecz? (jakikolwiek) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Mam. Masz może pożyczyć 10zł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Nie mam Masz może ochotę na zrobienie czegoś szalonego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Jah. (Tak.) Masz może ochotę potańczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 jasne że mam Masz może chęć zrobić coś czego jeszcze nigdy nie robiłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Zależy co masz na myśli. Masz może książkę o matmie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Raczej nie. Masz może telewizor w Twoim pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Mam ale nie wiem po co skoro go nie oglądam Masz może basen w domu? (Nawet taki dla dzieci) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Właśnie wylaliśmy z niego wodę bo mój młodszy brat i tak nie miał się kiedy kąpać. Masz może jakiś talent? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 mam rysowanie masz może kontakty elektryczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Właśnie teraz Ratchet napisał: mam rysowanie Wysłałabyś mi jakiś twój rysunek? Wracając:nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Ja bym Ci nie wysłał, bo nie mam. Masz może coś do sprzedania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Narazie nie. Masz może piłkę do siatkówki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Mam. (A co? Chcesz zagrać?) Masz może kredę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się