Martini963 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Nie. Masz ochotę napić się kawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 nie lubię kawy. masz ochotę na coś mocniejszego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Nie (fuj...) Masz telefon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 prawie zawsze z niego piszę. (akurat teraz nie) masz Samsung Galaxy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) Tak właśnie z niego piszę.(tak naprawdę mam Sony Xperia P) Masz ochotę na pizzę? Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez Yarpen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 zawsze masz jeszcze jakieś testy czy klasówki w tym roku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Tak i to dużo. Masz jakąś ulubioną książkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) Nawet kilka Masz ogród? Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez Yuna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Tak duży Masz szafę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Żeby to jedną. Masz pięć zegarów w pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) Niet Masz obcokrajowców jako sąsiadów? Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez Lisica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Ta. Niemca. Masz ogród za domem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) Niemca. A ja Finów i wkrótce Białorusinów jak wygrają "bitwę" o sąsiednią działkę z cyganami Rumunami. @topic Tak Masz pióro wieczne? Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez Lisica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Gdzieś mam. Masz sól? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Mam Masz coś cennego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 tak Masz psa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) Nie mam. Masz... komputer? Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez Aziz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 nie,mam laptop Masz maskonura? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Niet Masz durni w klasie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Ta i to wielu. Masz jakieś kompleksy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) Nie Masz ulubiony zespól ? Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez Yarpen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Nie. Masz dostęp do Internetu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Nie, mam internety. Masz skrzela? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Tak Masz jakiegoś zwierzaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) Tak. Nawet 2 Masz jakąś fobie? Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez Qebor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się