Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie. Raczej ich nie używam. Masz wysokie mniemanie o sobie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie. Widziałeś jakiegoś brony w realu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Wielu. Modlisz się do Księżniczki Celestii w Letnie Święto Słońca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 nie (myślałem że to zabawa "masz czy nie masz" ) masz drugie imię ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Tak. Masz zielony nos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Um, nie Masz kota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Niestety nie. Masz psa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Mam Masz swój ogród? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Mam. Masz kaca po sylwestrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Mam~~ Masz jakieś postanowienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Nie. Masz paszport Arstotzki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Nie. Masz choinkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 mam masz aparat fotograficzny ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Beznadziejny ale mam Masz konsolę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Wszystkie co do joty Masz swój ulubiony instrument? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Tak. Masz modlitewnik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Nawet obok mnie ^^ Masz maskotkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Taaak ^_^ Masz figurki kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Mam Masz coś bardzo mięciutkiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Mam Masz rano rozwaloną kołdrę/pościel? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Na ziemi się liczy? ;_; Masz pluszaczka z Rainbow Dash? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Na ziemi się liczy? ;_; Tak o to mi chodziło, ale nie wiedziałem że u Ciebie aż tak Mam Masz smartfona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Nie i nie żałuje że go nie mam Masz klucze do mieszkania? to lepiej sprwadź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Nie mam. Serio, zawsze liczę na to, że ktoś jest w domu. A potem przesiaduję na klatce schodowej i straszę sąsiadów. Masz wszystkie kości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Mam Masz kolację? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się