Artiem Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Nie Często masz choroby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Nie. Miałeś już ospę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Strzelam że tak. Miałeś już wyrostek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Niet. Miałeś/-łaś odrę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Nie. Miałeś grypę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 (edytowany) Eyup... :c Miałeś średnią powyżej 5.00 na koniec półrocza? Edytowano Marzec 7, 2014 przez Wilczyca Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 (edytowany) Nie, u mnie w szkole najlepsza średnia to 4.75. Masz jakieś gadżety z MLP? Edytowano Marzec 7, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Wybierasz się na jakiś duży meet na wakacje? To zabawa ,,masz czy nie masz" a nie ,,tak lub nie" :3 Ale nie. Masz pluszaka z wąsem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 To zabawa ,,masz czy nie masz" a nie ,,tak lub nie" :3 Ale nie. Rzeczywiście musiałem pomylić kartę . Jóź poprawiam. Masz lustro w pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Nie odpowiedziałeś, więc 1.Jeśli się liczą "takie wąsy", to parę kotów z dzieciństwa ._. 2.Nie, zbyt się boję luster ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Masz smoka w kuchni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Tak. Nawet kilka. Masz długopis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Tak Masz chomika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Niet. Masz kota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Nie. Masz herbatkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Tak :3 a co.. chcesz? Masz herbatniki żeby dać mi do herbatki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Tak. ^^ Dam Ci połowę a Ty dasz mi herbatkę i będziemy jeść i pić razem. Masz talent do rysowania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 (edytowany) Raczej tak, lecz ocenę już wam zostawiam Masz akcesoria do rysowania typu kredki , ołówki, szkicownik itp? Edytowano Marzec 8, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Mam. Masz sztuczne wąsy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Nie, mam prawdziwe Masz Kota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Mam. Nawet dwa. Masz jaszczurkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Nie. Masz koszatniczkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Nie Masz szybki internet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Raczej. Masz słuchawki na uszach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Tak, słucham nawet fandomowej nuty. Masz słuchawki nauszne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się