Kamiiru Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Nie Masz wzmacniacz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Tak. Masz kolegów :A Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Tak Masz tablet graficzny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Mam. Masz rodzinę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Formalnie tak. Masz ciasto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Tak Masz masło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Tak. Masz farbowane włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 (edytowany) Nie. Masz plastykę w szkole? Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez Ryś Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 (edytowany) Tak. Masz dżem? @edit lol, wcześniej prawie nikogo niebyło a teraz nie mogę napisać posta bo mnie wyprzedzają! Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez BlackBird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 (edytowany) Tak, ale teraz jakieś dziecinne wycinanki robimy, najlepsze jest to, gdy rysujemy co chcemy, a i tak na ocenę. Edit: Chyba tak, ale nie lubię. Masz dobre oceny z matmy? Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez Hidoi Mesu Okami ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Tak 1,1,2 Masz użądzenie mobile? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 (edytowany) Tak Masz skakankę? Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Nie. Masz tableta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Tak, właśnie tego szatana używam Masz problem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Tak. Masz komórkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Tak. Masz wszystkie palce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Nie Masz zadanie domowe z matmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Nie. Masz krzesło obrotowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Tak. Masz talent? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Tak, jestem totalnym beztalenciem Masz Code::Bolck? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Mam, ale jest zakopany w jakimś zapomnianym folderze, nawet nie wiem |D Masz błękitne oczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie, mam takie jakie mam na awatarze. Masz samochód? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie. Masz jedzenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Noom Masz owczarka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Kot sie liczy? ;D Masz uran? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się