Velvie Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Nie. Masz drukarkę HP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Yup Masz ukośny dach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Nie Masz firanki w pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Tak Masz krzesło składane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Nie Masz świnkę skarbonkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Nie, ale mam słoik żydzik Masz autyzm (bądź coś podobnego)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Nie mam na szczęście Masz zboże? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 A płatki zbożowe się liczą? Masz chęć podbić Equestrie? A płatki zbożowe się liczą? Masz chęć podbić Equestrie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Nie mam Masz spinki do włosów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Nie mam... Nie mam na szczęście Ja mam Asperger i znajduję w tej odpowiedzi ofensywę Masz cynamon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Nie... znaczy chyba nie... właściwie to nie wiem. Namieszałeś mi w głowie gorzej niż ferdydurka Masz bombę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Nie Masz duszę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Coś się znajdzie xD Masz pieseła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Miałem Masz koteła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Nie mam Masz sumienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Nie mam sumienia, bo to nie ja powinienem je mieć teraz >:C Masz Japuszko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Mam Masz papier toaletowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 A mam. Masz piersi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Mam Masz podwyższone libido? Cokolwiek to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Nie. Jesteś wściekły(a)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Nie jestem spokojny Masz drzwi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Tak Masz garaż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Nie mam Masz rower? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 3, 2015 Share Napisano Czerwiec 3, 2015 Nie mam Masz coś dobrego do jedzenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Czerwiec 3, 2015 Share Napisano Czerwiec 3, 2015 Mam. Karton mangosoku Masz na coś alergię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się