Zexel Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Ogromną Masz chęć obejrzeć ze mną Breaking Bad? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Nope bo już dawno temu obejrzałem Masz nadzieję w życiu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 11 minut temu FrozenTear7 napisał: Nope bo już dawno temu obejrzałem Masz nadzieję w życiu? Tak a Masz Konto Steam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Tak Masz osobny mikrofon do kompa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Nie a masz laptopa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Tak. Masz cel w życiu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Tak ale to ściśle tajne xD a masz granaty? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Nie. A po co to komu Masz ty jakieś poniaczowe stuffy? (bo ja nie ;___;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Oczywiście że mam 😃 Czy ty masz zwierzątko domowe ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Tak Czy masz dwa piśont? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Mam jeden pisiont :( Masz chomika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Nie masz CKM lub Team Fortress 2 Premium DLC? P.S Steam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Nie Ma ktoś na zbyciu petardy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Mam ale nie dam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ma ktoś cukierka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Mam cukierka [emoji38] Czy masz legalnie broń ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Nie, ale co drugi Amerykanin ma Masz pawia w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 (edytowany) Nie. Masz dobre wspomnienia z ostatnich star warsów? Edytowano Styczeń 6, 2016 przez Obremon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Nie ;___; Masz ty jakieś mangi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Coś by się znalazło, ale to tylko pojedyncze egzemplarze. Masz jeszcze choinkę w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Wgl. jej nie miałem ._. Masz może Battlefield 4? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Mam, ale nie dam. Grał ktoś może w Fallout 4? (nie lubię tego uniwersum, ale zapytać się mogę, a co) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 nie. Masz żółtą kartkę A3 z bloku technicznego, a na niej czterdzieści dwie kropki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Nie mam a po co mi ?😂 Masz banany w domu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Tak, ale raczej nikt nie chciał by ich jeść Masz trylogie gothic'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Nie mam i nie chcę mieć Masz może Kappę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się