Świeży rekrut Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Nie mam takiej kartki, ale można zawsze zrobić. Masz może książkę z historią świata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Mam. Niestety jeszcze szkoła męczy takimi rzeczami Masz chęci do tworzenia czegoś kreatywnego dzisiaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Mam, chociaż takowych nie chciałbym mieć, na takim kacu moralnym. Czy nie masz może pożyczyć dyszki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Niestety nie 😕 Czy masz ciepłe skarpetki [emoji38] ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Tak i nie pytaj na co je zakładam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Masz maturkę próbną z matmy w środę i nie wiesz jak masz żyć? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Nie mam maturki [emoji16] Czy masz w domu krzyżówki? Ps:Te skarpetki to ty na stopy zakładasz co nie ? [emoji12] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Mam, a co? Zagrałbyś? Czy ma ktoś piękny widok z swojego okna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 tak. Masz żarówkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Mam 😊 Masz prace ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Nie, nie mam. Masz może pożyczyć stówę na wieczne oddanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 lol nie Masz ochotę na kebaba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Jasne Masz może zapałki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Mam całą paczke Masz chleb w domu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Tak Masz może ochotę na kino ze mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 Nie masz konto na YT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 Mam. Masz konto na fc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 Mam Ale to ściśle tajne Masz (Będziesz) pisać fanfic? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 Mam, ale to także ściśle fajne. A nawet piszę teraz Masz ochotę się po kimś wydrzeć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 Nie. Masz dom jednorodzinny ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 Nie Masz FNAFA? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 Nie. Czy masz ciasto w domu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 Tak. Czy masz brodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Nie. Masz może nóż kuchenny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Nawet kilka. A posiada ktoś może fasolę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Mam fasole. Czy masz telefon ponad 5,5 cala? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się