Flippyn Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Nie. Masz jakiś model? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 mam kilka niezłożonych samolotów :-P masz wielką mapę świata na ścianie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 nie masz gry wideo na ps3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 nie mam PS-3 masz jakąś część Call of duty lub Battlefield? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Call of Duty 1,2,3 i World at War. Masz książki pisane cyrylicą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Nie... Po co mi takie? Masz pod fundamentami swojego domu piwnicę bez wejścia, w której w trzecich drzwiach od prawej- jest korytarz, z którego drzwi z numerem 271 są zabezpieczone hasłem 66297, i prowadzą do portalu (włączanego przełącznikiem z 2 drzwi na lewo w piwnicy) który przenosi Cię do środka pokoju (do którego się nie dostaniesz przez 4 drzwi na lewo z piwnicy, bo klucza nie ma), gdzie jest 12 kluczy do konsoli startującej kolejno 3 portale stojące w pokojach 279, 140, 55 (które otwiera się za pomocą klamek), z których jeden portal przenosi cię do pomieszczenia (gdzie znajdziesz Muffinkę), w którym znajduje się moneta (złotówka dla sprzątaczki którą należy wrzucić do słoika na stoliku, w pokoju 166), aby za pomocą znanego ci hasła ''start'', dostać się do windy (1 pokój na przeciwko brzydkiego obrazu, w piwnicy) która pojedzie na -44 piętro, na którym jest papierek po gumie (który należy wrzucić do kosza w piwnicy (pomyśl o Ziemi i pamiętaj, że winda zostaje na dole!!!)), żeby (po schodach) dostać się do korytarza, aby w drzwiach z wielkim napisem "DO EQUESTRII" (nie ma hasła ani klucza do nich) i za pomocą stojącego tam teleportu jak nazwa wskazuje przenieść się do Equestrii? (Tylko pamiętaj, jeśli oglądasz MLP FiM to powiedz to tej wrednej rozleniwionej sprzątaczce (Której nie chce się iść posprzątać na -44 piętrze), aby uniknąć nieporozumień i niejasności ) Laaaaala La Laaa lla lalala la laaaAA!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Nie mam takiego czegoś. Tajne laboratorium w piwnicy się nie liczy, co? Masz może ogień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 nie, a po co? masz kanał na youtube? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Tak. Masz akcesoria związane z PRL-em? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Tak: pieniądze, kartki na żywność/paliwo i jakieś DVD "Propaganda PRLu" Masz w telefonie dzwonek związany z MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marmo Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Tak Masz własny motor ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 nie. mam sam komputer bez monitora :twilight9: masz World of Tanks? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Nie. Masz garaż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 nie masz dwa metry wzrostu? :-P (sam nie wiem co pisać :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 (To idź już spać) Nie. Masz zaprzysięgłego wroga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 eee tam. weekend jest. chyba po prostu przerzucę się na youtube a co do zabawy - nie masz szybki internet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 nie! masz telefon komórkowy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Mam. Masz Banana.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Tak. Masz kaloryfer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 tak Masz Dote 2 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Nje Masz walniętą nauczycielkę w szkole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 TAKKKKKKKK Masz lekcje muzyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 teoretycznie tak, praktycznie nie. masz smartphona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Nie. Masz cynowy kubek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Nie. Masz radio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się