Lisica Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Tak Masz ochotę komuś wrąbać w twarz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Tak Masz spinkę w kształcie krzyża? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Nie, ja nie noszę spinek Masz juto matmę? PS. Octavia powiesz komu, moja ciekawość nie ma granic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Nope Jutro mają testy gimbazjalne Masz skaner? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Nie ;_; Masz drukarkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Nie. Masz Słuchawki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Mam, na uszach. Masz PS3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Tag, ale replike Masz hobbita w lodówce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Nie. Jesteś Narniafagiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Nie do końca... Masz czekoladę w pobliżu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Nope ale mam pepsi Masz coś czerwonego obok siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Tak, myszke od lapka i sam lapek. Można też zaliczyć dywan i szklanego smoka. Dobra i jeszcze kilka figurek w stojącym obok kredensie i na nim. Masz mnie dość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 nope masz książkę obok siebie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Nope Masz coś na głowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 włosy rysujesz coś teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Nope, ale w sobotę (Jedziem na tydzień na majówkę (Gdzie? Pytać na PW), tak to w tą sobotę) skradnę tableto-laptopa tacia i będę na nim bazgrolić do wyczerpania baterii Masz cztery litery na foteli i trzymasz nogi na stole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Nie. Mam jedno i drugie na łóżku Masz puste kieszenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Nie. Masz coś do jedzenia? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 W brzuchu jest. Masz włączone TV? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 taa, siostrzyczka ogląda masz tapętę z kucykiem na komórce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Nie. W moim fonie nie da się ustawić tapety. *foch* Masz włączone YT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Nie Masz przy sobie kechup? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Nope, mam sól i Muchozol. Masz ochotę utopić mnie w łyżeczce wody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Nie ._. Masz na sobie bluzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Nie, mam na sobie pidżamę. Masz kolczyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się