Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 nie masz na czymś punkcie obsesje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 A Keiichi się liczy? :3 Masz brązowe włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 (edytowany) Nie jedną :3 Masz kota? Edytowano Czerwiec 1, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Nie a szkoda Masz brata/siostrę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Nie Masz rośliny w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Tak. Moja matka je uwielbia. Masz PKM-a w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Mam zajezdnię PKM niedaleko... To chyba nie o to chodzi >.< Masz... pasztet drobiowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Masz fazę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Nie. Chyba że smutek to faza. Masz kogoś, kogo nienawidzisz z całego serca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Nie Masz na sobie bieliznę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Ano mam. A co? Masz w pobliżu coś co może posłużyć za oręż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Dobry ninja umie użyć każdego przedmiotu jako broni. Mam gitarę, drabinę, kilka drzwi od szafy, kanapę, krzesło biurowe, kosz na śmieci, myszkę, laptop, matę pod laptop, rower, odkurzacz, 30 przypinek, stertę podręczników, miskę z chipsami i drukarkę. Wszystkim mogę ci zrobić krzywdę Masz koszulkę z kucem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Nie. Masz jakieś uszkodzenie ciała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Powiedzmy. Mam na koncie pęknięty nadgarstek, kręg lędźwiowy i palec u ręki. Jednakże na chwilę obecną żadna krew się nie leje. Masz urodziny niedługo? =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Niestety tak. Dorosłość uderzy mnie jak pociąg. Masz żal do świata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 trochę masz herbate? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Miałem. Wyleciała mi przez nos ;-; Masz problem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Jak zawsze. Masz rozwiązanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 42. Masz murzyna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Nie, rasisto. Masz zły humor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Nie Masz gorączkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Nie. Masz skrzydła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 tylko w snach... masz kucykowego pluszaka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Nope. Masz gitarę akustyczną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Nie Masz malucha? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się