Spoiler Cat Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Aż, się dziwię, że nie ma tu takiego tematu... ale trudno Każdy przynajmniej słyszał o tym zbłędowanym cudzie, w polsce reklamowanym przez gameforge Zapraszam do dyskusji na temat tej opisywania swoich wrażeń, opini i innych tam tego typu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Zgiń, przepadnij! Może jeszcze temat o tibii założysz?! I te tematy będą miały po ~5 postów i wpadną w otchłań, po co nimi spamujesz. Grałem, usunęli postać, przestałem. Cały 23 lvl miałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 11, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2011 hmmm myślałem czy nie dobić tego forum tematem o tobii ale metin to juz wystarczająca męczarnia. po za tym: TO GÓ*NO SPALIŁO MI KONDENSATOR NA STAREJ PŁYCIE GŁÓWNEJ!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Metin 2 istnieje ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 11, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2011 Nie wiem, nie interesuję się już tym, mam na to tak zwane wy*ebane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 metin dwa to moje rzycie ide w to grac nara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 11, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2011 Gut Zum weis Mein <życie> ist deustchland? Spas?!, nie wierzę ci tak jak w tę wypowiedź... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Ano ściągnęłam bo kolega z klasy mnie nalegał... ale przestałam bo za dużo miejsca na kompie zajmuje Moja ocena co do tej gry jest neutralna. Niby spoko sie grało, nie mam zastrzeżeń, ale nie jest aż taka super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 11, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2011 +1 dla tego pana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Grałem w Metina dopóki nie zostałem ojeb*** z itemków. Tzn. Specjalnie nabiłem 30lvl full EQ na +9. Koleś mnie poprosił żebym się gdzieś zarejestrował - BB account Ogólnie przez ok. 3-6miesięcy zarabiałem na Fishbot. Zarobiłem ok. 500kk ^^ Skończyłem gdy tylko wprowadzili anty-hack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 11, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2011 miałem ninje na 35 (do kumpla) i ch*jnika na 42 ale gra jest niestety monotonna i grasz tylko trzymając spacje... gdzie niegdzie klikając ppm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Zalety gry: -Szybko się usuwa -Pożeracz czasu Tylko tyle znalazłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 11, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2011 hmmm jakby sie uprzeć to jeszcze przejrzystość intefejsu, dźwięk i inne tego typu ale i tak to syfiasta gra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Dźwięk do gustu mi też nie przypadł, bo postacie podczas ataku wydają dźwięk jakby miały... emm... dobra nie ważne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 11, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2011 hmm czyżby wojownik ejakulował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marsun Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Grałem trochę czasu, moje dzieło - wojownik 69lvl... Kiedyś to była gra... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 Ano ściągnęłam bo kolega z klasy mnie nalegał... ale przestałam bo za dużo miejsca na kompie zajmuje Moja ocena co do tej gry jest neutralna. Niby spoko sie grało, nie mam zastrzeżeń, ale nie jest aż taka super. Kurdesz nad kurdeszami... To tylko około 700-800 mb ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 Poznałem w dwa jest jednak jednym z 5 NAJGORSZYCH MMO dla mnie. Drugie miejsce po Tibii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 Znajdź i zabij 50 wilków. Dobrze, teraz znajdź i zabij 50 alfa wilków. Świetnie, znajdź i zabij 50 niebieskich, alfa wilków. Rewelacja, znajdź i zabij 50 żółtych alfa wilków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 29, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2012 zawiodles! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Tylko mnie nie bijcie Czasem pogrywam sobie w to. Mam raczej neutralne nastawienie. Może i expienie jest długie i monotonne , ale jak się wrzuci do BGM parę piosenek z MLP to czas jakoś zlatuje (ogólnie gram po 2/3 godziny tygodniowo) Jeszcze raz tylko mnie nie bijcie to tylko moje zdanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Hejt Hejt Hejt Właśnie zostałeś sHejt-owany Metin według wielu to zło a tibia jeszcze gorsza najlepsza gra na świecie to Conture Strike Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Też kiedyś grałem, ale na 2 razy (osobne konta) miałem nabite po 10 godzin (koledzy mnie zachęcali), więc raczej nie dużo, później po prostu mi się nudziło. Obecnie mam zamiar grać z kolegami w CSa na serwerze CsFifka, wybiera się ktoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Czarek, oj tam CS! Pograjmy sobie lepiej w hirołsy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Grałam w Metina, nie wiem czy wrócę. Możecie już hejtować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts