Killer Poke Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 taaak, niektóre mam wyoglądane nawet kilkadziesiąt razy widziałeś zdjęcia swoich przodków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikifive Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Nieźle! Hm... Myślę, że nie. Widziałeś kiedyś Snickersa w postaci napoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Nie widziałeś kiedyś małego krokodyla? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Nie Widziales ducha? Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Pewnie, co noc widzę Widziałeś kiedyś osobę bardzo podobną do ciebie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Ja jestem unikatowy Widziales zwierzęce flaki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Pewnie, wczoraj. Leżała sobie kaczuszka mała, pewnie ofiara kota. Widziałeś kiedyś Prawdę? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Tak w twoich rysunkach jest sama prawda Widziałeś kiedyś małą kaczuszkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Tak. Widziałem. Widziałeś kiedyś wilka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Tak! Widziałeś kiedyś coś tak strasznego, że utkwiło ci w pamięci na zawsze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Tak kilka dni temu nocą chciałem iść się odlać a w przejściu między pokojami wisiał pająk prawie na niego wszedłem miałbym go na twarzy a mam arachnofobie przez jakiś czas miałem ciarki i sie rozgladalem po całym domu balem się że gdzieś mogą jeszcze być i szczerze pisząc to płakałem ze strachu niczego innego się tak nie boję jak ich Widziales zdeformowane zwierzę ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Tak Widziałeś kiedyś osobę bez nóg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 tak widziałeś kiedyś swoją krew pod mikroskopem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Nie ale piłem Widziales jak lekarze robią operację na otwartej klatce piersiowej ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 (edytowany) Tak, jelitka są fajne, takie... no miękkie Widziałeś/aś kość żywej jeszcze istoty? (Nie na X-rayu) Edytowano Październik 16, 2016 przez Gryfeł 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 Tak kikuty rąk i nóg Widziałeś balego murzyna ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 No pewnie widziałeś dzika w lesie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 Nie : / Widziales jak ktoś robił to w miejscu publicznym ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 (Co do białych murzynów to widziałem w necie albinosów ;p) Nie. Widziałeś kiedyś albinosa lub melanistyczną odmianę dowolnego gatunku? Może być człowiek. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 nope. Widziałeś czterolistną koniczynę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Tak i mi przyniosła pecha Widzialas dzisiaj coś fajnego? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Tak, fajną laskę na przystanku ** Widziałeś/aś gdzieś mój wihajster ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Panie jo nie widziała pańskiego wihajstra ,ale zapytaj Zdzicha. Widziałeś ktoś kunia Zdzicha? Poszedł na łobiot i go zgubił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kago Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 A wyjątkowo nie. Widziałeś gdzieś może Mździungwę? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Widziałem, to moja siostra. Widziałeś kiedyś Rogogona Węgierskiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się