Sowenia Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Widziałam, w filmie Widziałeś kiedyś parówki w czekoladzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 18, 2016 Share Napisano Październik 18, 2016 tak. Widziałeś kiedyś coś co zmusiło cię do płaczu ze śmiechu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Chyba tak, ale nie pamiętam dokładnie. Masz zainteresowania elektryką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Nie, chyba, że elektryczność sama w sobie się liczy (burze, pioruny, etc) A swoją drogą nie to pytanie co trzeba xD Widziałeś/aś kiedyś na żywo jakiegoś sławnego człowieka? Ale mam na myśli nie kogoś typu wokalista itp, tylko np. naukowiec, jakiś człowiek telewizji, polityk, pisarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Ibisza. Kiedyś z daleka. Liczy się? Widziałeś kiedyś T-34. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Może być I tak dość randomowo to wymyśliłem, sam nie wiedziałem o co mi chodzi Wiedziałem, że to czołg Nie mogę odpowiedzieć, bo nie wiem. Widziałem w muzeum w Sinsheim wiele czołgów, nie wiem jakie to były. Najlepsze muzeum jakie kiedykolwiek zwiedziłem. Widziałeś kiedyś sztabkę złota lub srebra na żywo? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Sinsheim? Gdzie to jest? Niemcy (Szwabsland?) Nie. Nie na żywo. Niestety. Widziałeś kiedyś kosmodrom? Jakikolwiek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Tak, gdzieś w Niemczech: http://sinsheim.technik-museum.de/pl/ Nie, chyba, że w filmie Widziałeś kiedyś kogoś w kostiumie pokemona, digimona lub postaci z Dragon Balla na żywo? (cosplayu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 27, 2016 Share Napisano Październik 27, 2016 Nie D: Widziałeś żerującą na ciebie wiewiórke? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 tak... Widziałeś coś podejrzanego ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 TAK widziałeś coś tak pięknego, że leciałeś po telefon żeby zrobić zdjęcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 Tak Widziałeś coś o czym chciałbyś zapomnieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 TAK. Widziałeś coś tak brzydkiego, że aż ładnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 Tak Widziałeś superowo wyciętą dynie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 tak moją. była arbuzem i miała minkę ,, c: " Widziałeś jak zwierze kogoś atakuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 Chyba... nie... Woidziałeś/aś dziurę w murze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 Tak Widziałeś latającego kota ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 Mm...ta Widziałeś w tym temacie coś ciekawego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Grudzień 15, 2016 Share Napisano Grudzień 15, 2016 Pamiętam, że nie było nic ciekawego. Widziałeś może ostatnio swoją wypłatę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Styczeń 23, 2017 Share Napisano Styczeń 23, 2017 Jeśli kieszonkowe się liczy, to tak Widziałeś/aś lisa , który utknął w śniegu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 Na Twojej sygnie tylko. Widziałeś mnie? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Na forum, owszem Widziałeś dziś mecz Legia - Ajax ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Tak.Widziałeś stadion Termalici ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2017 Share Napisano Czerwiec 29, 2017 Nie. Widziałeś moje zdjęcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Lipiec 2, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2017 Nie. Czy widziałeś zorzę polarną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się