kameleon317 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Wow... chyba tak. Czy widziałeś film "Pulp Fiction" ? ( Tak wiem że wszyscy widzieli ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Hmm.. nie. Czy widziałeś koturny.? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Tak widziałem. ( Co do Pulp Fiction to musisz obejrzeć. Chyba że nie oglądasz filmów Tarantiono. Ten film to klasyk od Tarantino. I jeden z moich ulubionych filmów. ) Czy widziałeś wschód słońca ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Widziałem. Widziałeś/aś Molestię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Widziałam.! Widziałeś/łaś dzieci.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Tak Widziałeś żeby ktoś mył tablicę z własnej woli? xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Ścierał tak mył nie Widziałeś pezago-jednorożca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Tak Widziałeś/aś kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 tak widziałeś odc.1 sezon1 MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Tak Widziałeś/aś mlp 1 generacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Tak (chyba) xD Widziałeś mój profil ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Tak A widział ktoś mój ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenio Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Nie Widziałaś moje papug Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Wybacz, Nie. (Ale chętnie zobaczę.) Widziałeś kiedyś kogoś o nazwisku Dymara.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Nie. Widziałaś/eś mój profil? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Yup Widziałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 nie wiem widziałeś okulary progresywne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Tak, widziałem Widziałeś kiedyś fana MLP nielubiącego niebieskich kucyków? Powaga o_0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Tak.-.- Widziałeś/łaś gadatliwego człowieka.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multiszymen Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 ooo tak widziałeś pada do xboxa 360 używanego do pc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 nie widziałeś czapkę z bobra ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Hmm.. nie. Widziałeś, człowieka który się drze na Cb dlatego że szukasz czegoś w piórniku.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Middida Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Widziałam w podstawówce Widziałeś Hobbita ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Tak.XD Widziałeś babeczki.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mylittleword Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Tak ^.^ Widziałeś/aś moje buty ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się