Gość Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Cóż, był kiedyś program na żywo co podchodzili do dzika a ja byłem ok. półtora metra od telewizora więc chyba tak. Widziałeś przejechanego kota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 tak Widziałeś ryby na drodze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Nie. Widziałeś psa- gazelę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Nie Wadziłeś/aś na żywo samolot? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Nawet go dotykałam i penetrowałam, wow. Widziałeś wulkan na żywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Nieczynny od wielu lat widziałam i nawet na nim byłam. Widziałeś na żywo delfina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Nie. Widziałeś czołg T-34/85 na żywo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Nie :( Widziałeś wyrzutnię rakiet na żywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Tak w Łebie Widziałeś ładnego Polskiego Fiata 126p? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Tak, sam miałem jakieś 7 lat temu, 0 rdzy Biłeś się z kimś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 To nie jest "widziałeś czy nie widziałeś", ale tak, z chłopakami też. Widziałeś murzyna albinosa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie Widziałeś na żywo cosplay Applejack? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie Widziałeś na żywo karabin sportowy KBK? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie. Widziałeś aktora na żywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Tak, tego co grał Stanisława Kolasę w koglu moglu. Widziałeś ekspozycję muzeum techniki w wawie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Tak Widziałeś EDK2000? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Nie. Widziałeś nasze nowe Pendolino? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Nie. Widziałeś turka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Tak, na kebabie w Wawie. Widziałeś Marokańczyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Tak, całe stada. Widziałeś Greka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Nie. Widziałeś Azjatę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Tak Widziałeś prawdziwego kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Tak Widziałeś 3D Pony Creator? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Daj linka. Widziałeś zdjęcie samego siebie jak śpisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Nie. Widziałeś Pekińczyka(taka rasa psa)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się