Matalos Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Wy się tam nie martwcie, to ja mam największe prawdopodobieństwo otrzymania opierniczu Jaaaa... co ja paliłem jak wynalazłem HULKRETHA? Link do komentarza
Bodzio Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 ---- Bodzio i Matalos siedzą wspólnie i planują, praca wre. - To co, masz jakieś pomysły? - rzucił od niechcenia niższy rangą (tak, to ja) - Nie, nie przeszkadzaj mi pachołku. - Powoli dokończył okręcania dziwnej substancji papierem. - Co ty robisz? Przecież to musi być niezdrowe... - z przejęciem wykrzyknął Bodzio. - Co ty, zaufaj mi, nic się nie stanie... Chcesz trochę? - Wyciągnął drugi przedmiot, podobny pierwszemu. - W sumie co tam szkodzi, chyba wiesz, co robisz... - Kapłan przyjął podarunek od kolegi. ---- Ja to tak kojarzę Mat... Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Bodzio człowieku książki pisz xD Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Dobra Eldazy się wycofują z planety Tau na światostatek. Jak coś się będzie działo Tau to przybędę wam z pomocą. Po czym wszyscy Eldarzy i ich obóz zniknęli. Link do komentarza
Biszkopcik Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Fio'El'Vior'la'Biszkopcik Zaczyna myśleć nad nową bronią ^^ Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Oto lista z pierwszej strony 1.Ahzek-Aun'vre 2.niezwyciezony1-Shas'o 3.kochamchemie-Fio'o( pomyliło mi się przecież inżynier to Fio'el(niby ja) więc będzie Fio'o..) 4.Sindrii-Aun'saal 5.Biszkopcik-Fio'El'Vior'la 6.Spinwide-Shas'ui Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Witaj wśród nas Fio'El! Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Powitam Cię chociaż to ja cię namówiłem żebyś się wpisał ale nie chce wyjść na tego kto ignoruje wątek A więc witaj. Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Wróciłem! *patrzy na zgliszcza* Ojej... co tu się stało? Aha, wiem. Ale widzę, że był niezły sajgon kiedy wypoczywałem. W każdym razie, melduję się do ponownej służby, Bruvas Czemu boicie się herezji? Herezja to moja specjalność (jedna z licznych). I witam nową duszę, Fio'El. Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 I uruchomienie programu HULKRETH, nie zapomnij o tym... Uznajemy wogóle ten mój pomysł? Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 No to widzę, że mnie niezła rozróba ominęła. Ale widzę, że wilk syty i owca cała: Chaos nasycił swoją żądze pożerania dusz Tau i wstąpienie klimuka do demonów (czego mu gratuluję), a Tau przetrwało i pokazało, że nie dadzą sobie w kaszę dmuchać. No i nie mogę zapomnieć o sławetnym HULKRETH. Podsumowując: przez urlop straciłem mnóstwo zabawy. Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 No to widzę, że mnie niezła rozróba ominęła. Ale widzę, że wilk syty i owca cała: Chaos nasycił swoją żądze pożerania dusz Tau i wstąpienie klimuka do demonów (czego mu gratuluję), a Tau przetrwało i pokazało, że nie dadzą sobie w kaszę dmuchać. No i nie mogę zapomnieć o sławetnym HULKRETH. Podsumowując: przez urlop straciłem mnóstwo zabawy. Wniosek: Nie robić urlopu. Sindri, ciebie mogę uznać za popierającego istnienie HULKRETH? Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Wyjaśnij mi ten projekt. Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 No i git. Przynajmniej Tau trwa jak trwało. Może nie nietknięte, ale co tam. Greater Good saved us! jeśli mam rzec w myśli swojej kasty. Link do komentarza
Matalos Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Wyjaśnij mi ten projekt. HULKRETH polegał na stworzeniu biologicznej super broni, takiego nieco lepszego SM. No i... w sumie to wyszło... tylko że rozpływało się po jakimś czasie (niestabilność genetyczna). Pewnego dnia zrzuciłem HULKTETH-ów na planety Tau, kierując go na drużyny chaosu. Podobno nie przetrwał żaden sługa chaosu. Ale to była tylko jedna planeta, a ja musiałem wracać na Marsa, do mojego bunkra... Zobacz sobie, efekt jest chyba już na poprzedniej stronie. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 A któż to z otchłani kejosu powrócił? My tu przez prawie trzy dni wyrzynani byliśmy a ty wracasz teraz? xD W sumie to nawet lepiej bo jako chaośnik raczej dołączyłbyś do Czarnej Krucjaty,co Sindri? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Więc dobrze,że przybył nasz niebianin.Niech on go osądzi. Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Nawet ludzie są z nami gue'la! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 FOR THE GREATER GOOD xD . Dobre to xD. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Ja wam dam sądzić......Dzięki mnie zawdzięczacie zwycięstwo w tej wojnie..... Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Właściwie to nie przypominam sobie co fio'o zrobił ale bronię go Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 I utratę polowe swoich planet xD. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 (1\4)!!! W tym większość bezużyteczna....a materie i tak odzyskaliśmy.... Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 "W większości" a "W całości" to DUŻA różnica.Nie możemy zapomnieć o obecnych wtedy w przestrzeni statkach Tau które zakończyły swój żywot w sposób którego nikt z nas nie planował. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 A kto ostatnio mówił że Tau nie mają duszy? Fail przyjacielu! Link do komentarza
Recommended Posts