Dead Radio Man Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Chyba Imperium i na pewno Eldarzy pod moja komendą nie wiem jak z arcyprorokiem Zappterem ale ja stoję po waszej stronie. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 @Matalos:octcry:......ale jako inżynier pozwól schować się koledze w "fachu":derp2: Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Fio'la! Powinieneś teraz pracować nad nowym sprzętem zamiast błagać Gue'la o schronienie! Tarrethy nic nam nie zrobią,nawet on wie że to tylko zabawa Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Spinwide ma racje nie chowajcie się tylko bawmy się dalej. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Już czuję ścianę tekstu od Tarretha typu (herezje bo....Eldarzy\Imperium\Chaośnicy\Tau....nigdy by nie[wstaw odpowiednią frazę]) Link do komentarza
Bodzio Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Spokojnie spokojnie, z Matalosem czekamy na części do Tytana, którego razem składamy. Nie zamierzamy puścić naszych chłopaków na wojnę z patykami. W końcu mają nam przynieść technologię, co nie? Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Dobra chemik.... Znajdę dla ciebie miejsce. Siedzisz przy drzwiach, a wpuszczam ciebie tylko dlatego, że masz płaczącego kucyka... Znaj łaskę Adeptus Mechanikus. A budowa bunkra to element zabawy, zauważcie, że nada się udzielam w akcjach. Po prostu mam własny... projekt. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 I pokój w galaktyce. Tak samo i my czekamy na pozwolenie od Imperium żebyśmy mogli znaleść kilka artefaktów które wzmocnia nas w walce ze złem Link do komentarza
Bodzio Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Tau w naszym bunkrze, do czego to doszło... Masz przy sobie jakąś wartościową technologię? Nie żebym coś chciał, tak się pytam *gwiżdże absolutnie niewinnie* Uważaj z tymi planami Matalos, bo ja swoje skrzydło w tym bunkrze też sobie zaprojektuję. Byle głęboko. I nie wchodzić. Jak w ogóle mam się do ciebie zwracać, towarzyszu w niedoli? Bo Matalos takie długie jest... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Wy naprawdę się tego boicie. To tylko ban na forum. Tarr nie wyjdzie przez ekran i nie zacznie was walić banhamerem po głowie< zupełnie jak w filmie Ring>. Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Mów do mnie Matalosie, naczelny konstruktorze Adeptus Mechanikus, znawco ducha maszyny, komendqncie Marsa i wtedy powiedz, że Matalos jest długie... A tak serio, to zwracaj się do mnie Mat. Redbalance = nowy film twórców „Warnhammer” i niesamowitej kontynuacji „Banhammer”, przedstawiają nowy film, pod tytułem „Tarr, nigdy więcej offtopu.” Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 @RedBalance12 Na pewno?? Btw mam trochę technologii ale nie liczcie że dam wam naszą najlepszą..... Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Zawiodłem się na tobie Fio'la! Przehandlować nasze tajemnicę za miejsce w prymitywnym bunkrze?! Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Dam im przepis na jeden stop.......ale taki co wycofaliśmy z użytku 300 lat temu Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Ajj widzę że nadal się boicie. Wyłazić z tego bunkra albo ja tam wparuje z wyjącymi Banshhe i uszy wam nie wytrzymają od słuchania jęków i postękiwań tych dam . Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Ja ci dam Eldarski Dubstep!!!! Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Odezwał się odważny co jak Tarr wparuje to w osnowe wskoczy na główke Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Hah nie nie zrobię tego będę się przeciwstawiał. Będę z nim dyskutował przysięgam wam to ja RedBalance12. Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 1) Red powodzenia. Ale w bunkrze nie ma już miejsca... 2) Ten twój tekst o banshee... Brzmi strasznie dwuznacznie... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Hah bo ma tak brzmieć. Link do komentarza
Elizabetta Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 *wyskakuje z bunkra* Ani się waż! Link do komentarza
Bodzio Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 No tak, więc do tego to doszło... Dzwońcie do Tarretha, chyba przyda się mały exterminatus... Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 *spogląda na siły chaosu na wyświetlaczu w swoim implancie* :3.....są tak ładnie wystawieni na ostrzał z baterii orbitalnych...... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Wszystkie swiatostatki się uaktywniły. Do boju Eldarzy . I co zadowoleni teraz wszyscy mogą zginać przez wasze tchórzostwo. Do broni Eldarzy nie możecie się uginać choćby nie wiem co. Link do komentarza
Recommended Posts