Dead Radio Man Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 - Co ja wygnany? - Zdziwiony - Masz nieświeże informacje przyjacielu. Idę sobie na plaże tam jest najprzyjemniej Link do komentarza
MasterOFPonies Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 (Nie wiem czy dalej przyjmujecie ale chyba tak) Zostałem tu przysłany z Tau'n, me imie brzmi (Łatwo się domyśleć) Shas'La'Tau'n'elan (Elan = silny, sprawdziłem w translatorze http://grimdarkness.net/resources/translator/ ) jestem jednym z nowych rekrutów. Jeżeli można mógłbym służyć w kaście ognia Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Przechadza się po 1 z baz Tau. Ciekawe czy odbudowali flotę. Pójdę i spytam się Fio'la. Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 1.Ahzek-Aun'vre 2.niezwyciezony1-Shas'o 4.Sindrii-Aun'saal 5.Biszkopcik-Fio'El'Vior'la 6.Spinwide-Shas'ui 7.Matjas2211-Shas'la 8.MasterOFPonies-Shas'La'Tau'n'elan Link do komentarza
KochamChemie Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Oficjalnie oświadczam że ja wasz inżynier a teraz wierny sługa Imperium na usługach Adeptus Mechanicus, opuszczam Tau. Chwała Imperatorowi:salut: Link do komentarza
MasterOFPonies Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 - ehhh, ciągle tylko treningi na strzelnicy, kiedy wreszcie wyślą mnie na jakąś misje! Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 La'elan potrzebuję Cię na D'yanoi. Sytuacja wygląda następująco: -Planeta została zaatakowana przez Imperium Ludzi. -Świat zgodnie ze strategią obronną Tau został ewakuowany i opuszczony przez wszystkie siły. -Na planetę przybyły siły orków i chaosu -Mamy sojusz z regimentem Gwardii który został wysłany do ataku (tajne) -W tej chwili trwa szturm Tau na pozycje wroga For Tau'va Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Shas'o czy pomóc wam w odparciu wroga? Wiesz że sprzyjam wam w walce z wrogiem. Link do komentarza
MasterOFPonies Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 La'elan potrzebuję Cię na D'yanoi. Sytuacja wygląda następująco: -Planeta została zaatakowana przez Imperium Ludzi. -Świat zgodnie ze strategią obronną Tau został ewakuowany i opuszczony przez wszystkie siły. -Na planetę przybyły siły orków i chaosu -Mamy sojusz z regimentem Gwardii który został wysłany do ataku (tajne) -W tej chwili trwa szturm Tau na pozycje wroga For Tau'va Rozumiem, wyruszam następnym transportem. Widać że sytuacja jest kiepska. Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Dobrze Eldarze, mam nadzieje, że ten sojusz przyczyni się do przekonania o słuszności naszych racji. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Pomagam wam bo wiem że inaczej się nie uda zaprowadzić ładu w kosmosie. Wy będziecie trzymać całą galaktyke a my Eldarzy wam w tym pomożemy nie liczcie jednak na powierzenie tajemnic. Właśnie z oddali przyjechał transporter Eldarski. - Na mnie czas, zaatakuje ich psioników jeżeli mają jakichś żeby wam większych szkód nie wyrządzili. Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 (Czas ponownie rozruszać Spamownię) Wrogowie, wiedzcie, że wszystkie planety jednego z waszych systemów są światami centralnymi Dynastii Gandzitekh. Pomimo, że wasza obecność nie jest tolerowana, daję wam dzień słoneczny na usunięcie wszystkich śladów swojej obecności. Jeśli nie przyjmiecie tej hojnej propozycji, moje armie oraz armie Anrakyra Wędrowcy i innych naszych sojuszników przybędą, by zakończyć negocjacje. Nie mylcie honorowego ostrzeżenia z brakiem zdecydowania. Podpisano: Gandzia, Faeron Dynastii Gandzitekh. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Spokojnie, nekroni nie postawią stopy na waszych planetach do puki nie zdobędą waszych źródeł energii. Musicie je bronić za wszelką cenę. Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Wierzcie temu Eldarowi, śmiertelnicy, a z pewnością zostaniecie zgładzeni. Generatory energii wiele wam nie pomogą. Tak przy okazji, podobno Illuminor Szeras poszukuje jakiegoś eldarskiego czarownika do badań. Sądzę, że się nadasz, śmiertelniku. Link do komentarza
MasterOFPonies Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Więc to są nekroni? mówili o nich na szkoleniu. Shas'o czy mogę pozostać tu, by bronić planety przed nekronami? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Musicie bronić generatorów. Nie będą miały energii do poruszania tego molochu. Nie oddam się w wasze ręce potępiony stworze a dzięki moim barierom psionicznym żaden Nekroński wojownik nie stworzy nawet odrobiny zagrożenia dla tych planet. Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Ależ czarowniku z dawno upadłej rasy, my nie musimy przebijać twoich barier. My JUŻ jesteśmy na tych światach. Energię możemy zdobywać z innych źródeł, niż wasze niezbyt wydajne generatory. Co do twoich zdolności - będą znacznie osłabione dzięki naszym Matrycom Pola Zagłuszającego. Tau nie mają szans z gromadzącymi się przeciw nimi siłami, są bowiem zbyt zajęci walką z Rojami Tyranidów i bandami pradawnych bestii Osnowy. Moja propozycja jest jak najbardziej korzystna. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Jeszcze zobaczysz robocie że cię pokonam. Link do komentarza
MasterOFPonies Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Musicie bronić generatorów. Oczywiście, zbiorę kilku zwiadowców i rozdzielę ich pomiędzy generatory. Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Czekam z niecierpliwością na tę chwilę, mam nadzieję, że stanie się to, nim zgaśnie ostatnia gwiazda. Tylko będzie problem, bo nie chcę zbytnio uszkodzić nagrody dla Szerasa, ale co tam, coś wymyślę. Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Więc to są nekroni? mówili o nich na szkoleniu. Shas'o czy mogę pozostać tu, by bronić planety przed nekronami? Oczywiście La'Elan Stanowicie obrazę dla Wyższego Dobra Wojownicy chronić generatorów. Koncentrujcie ogień na monolitach. Drużyny zwiadowcze znaleźć ich źródła energii Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Szanowni Panowie! Dziękuję wam za przysłanie moim Kryptekom materiału badawczego. Dzięki waszemu hojnemu darowi możemy teraz przebadać wasze pancerze typu Stealth i uzbrojenie, dzięki czemu nasza broń i mechanizmy wykrywania zwiadowców będą sprawniejsze. Chciałbym przy okazji zwrócić uwagę na fakt, że instrukcje, jakie daliście wysłanym do naszych katakumb zwiadowcom nie zostały dobrze zrozumiane. Zamiast oddać swój sprzęt i odejść, zwiadowcy uszkodzili kilka Upiorów Kanopteku. Systemy obronne odpowiedziały ogniem, więc wasi tragarze z Kasty Ognia nie wrócą niestety do domów. Zapomnę o tym drobnym incydencie, gdyż przysłany przez was dar zaiste jest wspaniały. Przypominam też, że do upłynięcia terminu ultimatum zostało nieco ponad dwie godziny. Z poważaniem Gandzia, Faeron Dynastii Gandzitekh Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Ok widzę co zaczyna się tu dziać. Pamiętam co było i proponuje zaprzestania działań takowych. Możliwy shitstorm więc ja już nie będę pisał. Link do komentarza
MasterOFPonies Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 cholera, skąd wiedzieli o naszym ataku? Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Wykryły was systemy obronne katakumb. No i nietrudno było przewidzieć, że zaatakujecie jednym z nielicznych otwartych wejść do krypty. Ale bez obaw, masz szansę ocaleć. Idź i przekaż swoim władcom, że lepiej będzie, jak opuszczą nasze światy grobowe. Link do komentarza
Recommended Posts