Sindri Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 *Wychodzi z wyrwy w osnowie*. Eeeej Dark! Nie znalazłem nic opęt... na Większe Dobro i Czwórkę! Ale sajgon! Tu nie ma co czekać idę odprawić rytuały *odchodzi na ubocze, żeby kreślić runy i odprawiać rytuały przywołania* Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 8, 2012 Autor Share Napisano Listopad 8, 2012 Aun'saal Nowy projekt gotowy!!!!!Paliwo do miotacza ognia które osiąga temperaturę 3.5k stopni Kelwina,zasięg 50 metrów, gotowe do montowania w XV8 suitach i rakietach. Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 - Okej, słuchajcie - zwraca się do swoich ludzi przez komunikację wewnętrzną. - Naszym priorytetowym celem jest naprawa i uzupełnianie amunicji okrętów kasty powietrza. Ale jak będziecie wolni, to w sektorze C4-OG5 planuję budowę czegoś specjalnego. Chcę widzieć ekipy budowlane w tamtej lokacji. Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 *kreśląc runy* Dobrze, Fio'la. Przydałoby się zwiększyć zasięg broni termicznej, żeby stapiać pancerze Carnifexów. Dasz z tym radę, Chemik? Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 8, 2012 Autor Share Napisano Listopad 8, 2012 Pracujemy nad tym Aun'saal... Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 OK. Skończyłem kreślić. Byłoby miło gdyby mi nikt nie przeszkadzał. *odchodzi mówiąc coś w jakimś demonicznym języku, dzierżąc w ręku rytualny sztylet* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Kasta Powietrza melduje : Nie możemy nawiązać z Egzekutorem kor'o, Evangelion 01 został oddzielony od głównej części floty potrzebujemy ostrzału z planety aby do nich się dostać . Rozpocząć Operacje Grot Włóczni . Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Pierwsza linia stracona! żołnierze z pierwszej linii wycofać się, miotacz plazmy pali ciała i zapewnia osłone przed wrogiem! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Już jestem udało się mojemu podkomendnemu opanować sytuacje 2/4 mojej floty jest w rozsypce . Zarządzam przegrupowanie w punkcie WI-876 . Rozpocząć operacje Stalowy Młot która ma na celu zniszczenia Tyrków na ziemi ciągłym bombardowaniem . Proszę o natychmiastowa naprawę stacji bojowej Eartum . Wszystkie dostępne działa wymierzyć w wroga i strzelać . Proszę także o dostarczenie Amunicji na 5 krążowników : 1. Eriso 04 2. Emirine 02 3. Evangelion 07 4. Orion 00 5. Qilash 03 Link do komentarza
darkangelPL Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Oddział, wzmocnić linie! I nie oszczędzać się! Nie brać jeńców! Dla większego dobra! Poślijcie ofiary jako przekąskę dla Khorna! ATAKOWAĆ BEZ ROZKAZU!!! Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Prośba o amunicję odebrana. Wysyłam transporty. Pamiętacie ekspedycję, której udało zbudować działo kiężycowe (soulstorm, nie pamiętam jak się nazywało)? Pracujemy nad podobnym projektem, ukońdzyliśmy 95%. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Dziękujemy za amunicje i ponawiamy prośbę o odbudowanie stacji Eartum . Wszystkie krążowniki ognia w wroga flotę. Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Co tu się dzieje... Psujesz zabawę. Walczymy z Tyranidami, z rozkazu Tarraetha, jeśli chcesz wiedzieć. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Wszystkie dostępne niszczyciele 65 % mocy do dział jonowych reszta na silniki podporowe. Potrzebujemy natychmiast naprawienia stacji Eartum w innym przypadku zaleje was fala Tyranidów. Raport : 1/4 Floty zniszczona 1/4 Floty w rozsypce 2/4 Floty Broni się w centrum bitwy Link do komentarza
Airlick Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Psujesz zabawę. Walczymy z Tyranidami, z rozkazu Tarraetha, jeśli chcesz wiedzieć. Filthy Xenos walczą z rozkazu Imperatora. Makes sense. Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Przesyłam wszystkie drużyny naprawcze do bazy Eartum. Ar'Ka (nareszcie pamiętam) gotowe w 98%. Filthy Xenos walczą z rozkazu Imperatora. Makes sense. Tarr chce naszej zagłady! O nie, nie na mojej warcie! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Dziękujemy za pomoc Fio'o bez tej stacji nie pociągniemy zbyt długo . *Zwraca się do swoich żołnierzy* Przyjaciele, bracia z kasty powietrza zbliża się koniec tej walki. Niedługo użyje naszej najpotężniejszej broni BERSERKA aby wypalić całkowicie życie z naszego wroga . Do boju za naszych braci z innych kast i ZA WIĘKSZE DOBRO !!! Przebiła się większa grupa Tyranidzkich statków Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Ar'Ka gotowe. Przystępuję do procedury ładowania. Przekazuję dowództwo nad działem Kor'o. Drużyna Alpha i Gamma, ruszać do punktów E3-654. Macie przenieść tam struktury obronne. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 Aun'saal............udało się nam zoptymalizować ustawienia rail-gunów dzięki czemu mają większy zasięg i przebicie ......... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Niech Ar'Ka broni waszych pozycji Tyranidzi niedługo nadejdą do 1 warstwy obronnej niech kasta ognia się przygotuje . Wysyłam wam także 150 Barrakud do wsparcia kasty ognia . Niedługo uruchomimy BERSERK'A a w tedy wszystko się skończy. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Wszystkie dostępne baterie dział ognia . Cel w znajdzie się w zasięgu za 30 min wtedy użyjemy BERSEKA niech Niebiańska Kasta ma nas w opiece . Do boju Kasto powietrza . Po upływie 29 min *Zwraca się do reszty dowódców Tau* Bracia dzielnie dzisiaj walczyliście jednak nadszedł kres tej walki użyje BERSERKA aby powstrzymać tyraniduw. Wyjaśnię wiec wam na czym on polega i z kont tak naprawdę pochodzi EVANGELION 01. Gdy zaledwie dowodziłem 1 krążownikiem i zaczynałem nauki wysłano mnie do walki z flota Chaosu niedaleko Oka Zagłady. Gdy dotarłem na miejsce zrozumiałem ze spisano mnie na straty moja jednostka Alieon 13 był to 1 z słabszych krążowników . Gdy rozpoczęła się bitwa nie wiadomo jakim cudem zniszczyłem aż 5 statków wroga . Moje szczęście nie trwało długo zniszczyli 4/5 mojego statku. Nagle znikąd pojawił się Światostatek Ulthwé Zniszczyli oni resztę floty Chaosu . W imię dobrych intencji zbudowali oni nowy krążownik i nazwali go EVANGELION 01 i dali mi go ponieważ Arcyprorokini Teledar przewidziała że ja będę bronił przed napaścią Tyranidow . Wsadzili jako silnik rdzeń ten sam co w ich statkach . Po wszystkim wróciłem z raportem do naszej ojczystej planety . Projekt BERSERK polega na przegrzaniu reaktora i wytworzeniu wielkiej energii psoniczno energetycznej która usmaży wszystko w promieniu 500000000000 km . Nie bójcie się wszystkie pobliskie planety maja tarcze które obronią przed ta energią. Do wszystkich krążowników macie wejść na orbitę planet za stacje Eartum. Do stacji Eartum uruchomić program TARCZA. EVANGELION 01 wszystkie silniki na pełną moc . 100 % mocy na tarcze . Naprzód po zwycięstwo. ============Koniec Transmisji============ Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 Eldarzy współpracują z nami......cóż dobry wybór Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-YI-o8FprfI&feature=BFa&list=ULIpkMMquRWqo Jestem przed wrogiem kazałem się katapultować reszcie załogi. Jeżeli przeżyje ten wybuch nadal będę walczył w imię większego dobra. Mnie z Arcyprorokini Teledar łączy coś więcej niż sojusz. Radujcie się bracia koniec końców nadszedł . *Z planet widać było tylko wielki wybuch transmisja z Egzekutorem Kor'o zerwała się* Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Szlag by to... - patrzy na radary. - Udało mu się! Rozwalił ich! Ale teraz mamy ważniejsze rzeczy do zrobienia. Oddziały Delta i Alpha. Ruszać na pobojowisko. Chcę widzieć każdy element tutaj na planecie. Maci mi go znaleźć, żywego albo martwego. Ruszać, już! Trzymaj się Kor'o - mówi, mając nadzieję że przetrwał. - Lecą po ciebie. Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Kasta ognia kontratakować i wybić wroga na ziemi. Link do komentarza
Recommended Posts