Churchille Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 To sobie uszyj. MEDYK! Wszyscy i wszystko mnie irytuje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Hmmm...okres? Medyk!Pucyki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Gdzie? Medyk! Clopy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Clop (czyt. Klop)- inaczej kibel, toaleta - normalka Medyk! Bruner mnie złapał! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 To ucieknij. Medyk! Szop z mojego avka mnie okradł! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 To teraz ty okradnij jego. MEDYK! Nic! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Ogar. Ja też mam życie. Medyk! Nikt nie ocenia moich sygnatur i avatarów(ostatni link w sygnaturze). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 hehe, nie oceniaj innych i będzie happy. Medyk!!! Indyk mnie zjadł... :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 To dobrze. Medyk!Ostatnio jestem zbyt poważna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Imprezka u Pinkie i smaczne muffinki.( ) MEDYK! Goblin wgryza mi się w oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 NOOOREEEE, MAMY SPRAWĘ... Medyk! Straszą mnie :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 (edytowany) A kto? Ja ich wystraszę i zacznę udawać wampira(z moją cerą to na 100% się uda). Medyk!W rozdziale 90 PH Jack jest slenderem, a Oz wystraszył małe dzieci. Edytowano Styczeń 20, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Zacznij czytać może... Sienkiewicza? Tam jest spokojniej. Medyk! Bomba w sejmie nie wybuchła :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 No i dobrze. Różne afery źle działają na moją depresję. Medyk! Jestem flegmatyczką i melancholiczką jednocześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 To dobrze...? MEDYK! Bezsnność mnie męczy! ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 To Ty zmęcz ją MEDYK!!! Odkopałem temat sprzed pół roku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Złota łopata archeologa tematów™ jako nagroda powinna załatwić sprawę. MEDYK! Prace domowe! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Zjedz surowego ziemniaka, a magicznie wlecisz do łóżka w trybie natychmiastowym. MEDYK! Ładowarka do mojego iPhone 4S wydostaje się z mojego brzucha i zaczyna tańczyć makarenę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Zmień dilera. MEDYK! Drzazga w palcu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Igła, a jeśli wystaje to pęsetą. Umyj dobrze ręce a potem staraj się ją podważyć, jeśli wystaje to po prostu pęsetą jednym ruchem wyrwij. MEDYK! Mam lagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Wyjmij mózg! MEDYK! Stopa mnie ciągnie za ucho! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Użyj ręki MEDYK!!! Jutro 2 w-f'y. Co robić? Pomocy!!! Wysłano ze smartfona przy użyciu palca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 (Ja na 2 w-f'y bym się ucieszył, ale co tam ) Zjedz surowego ziemniaka i leż w łóżku. MEDYK! Mam zawał! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 To umieraj byle szybko. MEDYK! Umarłem w Gothic'u a nie zapisałem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 To się stań kucykiem. MEDYK! Zostałem zfagocytowany przez dzikiego słonia z serem zamiast głowy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się