Gość Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Spalić i zakopać Medyk! Jestem na marsie!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 To czekaj na mnie. Medyk! Płonę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 To wskakuj do wody Medyk!Playery nie działają i nie mogę obejrzeć Another ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Ojejku. Zlecam kąpiele błotne przed domem. Medyk! Zbyt szeroki uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Zaraz ci go zmażę, raz a dobrze... Medyk! Atak nihilizmu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Przytul kucyka Medyk! Mój kumpel ma atak nihilizmu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Nie wiem co to Medyk! Sowieci mnie okradli! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Daj im mięso może im przejdzie. Medyk! Jakiś pojeb wychodzi z wątkiem poza wątek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Walni go bejsbolem Medyk. Moje życie jest bez sensu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Masz całkowitą rację. Medyk! Potrzebuję czegoś mocniejszego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Idź do sklepu :3 Medyk. Walnęłam się w głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Łap kolto tank! Medyk! Doznałem olśnienia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 To fajnie ._. Medyk!Mam doła ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Wejdź na drabinę! Medyk! I need a hammer! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Here, hold mine. Medyk! Prądy się krzaczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Krzątnij się po prądnicę. Medyk! Pikachu wypadł z klopa i nie oddycha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 To krzyknij do niego "PIKA PIKA?!" i powinien zacząć Medyk!!!Jestem diabłem!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Ego te exorciso in nomine Patri, et Filii, et Spiritui Sancti... Medyk! Wszyscy z niewyjaśnionych przyczyn wieszczą mi seminarium. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 To pobiegaj w koło. Medyk! Oczy mi odpadły! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Będziesz nosił pirackie przepaski. Szacun. Medyk! Ktoś zrobił mi dziś wykład, że niby życie ma sens. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Kłamie. Nie słuchaj tego. Medyk! Nie wiem co to konstantynopolitańczykowianeczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Mieszkanka Konastantynopola, dzisiaj Stambułu w Turcji. Medyk! Znalazłem naprawdę wartościową książkę o eutanazji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 To ją zjedz Medic! Medic! Doctor! Heal me Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Masz Babeczkę. ŁAP! Medyk!Mam dziurę w nodze ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 kolejna dziura do kolekcji! MEDYK! Mam breloczek z flagą Ameryki w kształcie serca,słucham jego Marukaite chikyuu/Hatafutte parade i chyba jestem jego fangirlesm ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się