Po prostu Tomek Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Przeczytaj "Manifest Komunistyczny", podstawowe opisy ideologii w wykonaniu Lenina, Trockiego i innych myślicieli (wpisz w wikipedii) oraz skonsultuj się ze mną. Medyk! Wreszcie ktoś mnie poparł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Moje uszanowanie.... Medyk! Jest do tego tekstu audiobook? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Podziel się.... Medyk! Ja chcę mięsa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Kurczak czy wołowina? MEDYK! Nie chcę mi się robić pracy domowej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 (wolę dziczyznę) Masz jeszcze np? Medyk! Zobaczyłam to! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Valkyrie Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Współczuję... Medyk! Widzę tu podejrzanie dużo komunistów na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Jeszcze nie jestę.... Medyk! Oberwałam w łeb naleśnikiem..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Chodź tu, pochucham... Medyk! Nic mi się już nie chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Witamy w klubie MEDYK!!!Ten szpital jest za mały dla nas dwóch... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 To sie go zaraz rozszerzy.. MEDYK! Skażenie dotknęło połowę globu!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 zainstaluj avasta i po problemie MEDYK!Chciałabym umieć śpiewać xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 To chodź ze mną, nauczę Cię MEDYK! W kółko jacyś kretyni się mnie czepiają! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revera Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Powiedz, że masz beton i nie zawahasz się go uzyć. MEDYK! Ukradli mi skrzydła w grze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Kup drugie. MEDYK! Spłuczka się zacięła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Kopnij, byle mocno. Medyk! Chandra jeszcze mi nie przeszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Pogotowie już jedzie MEDYK! Baba ze sklepu nie oddała mi grosika!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) Naślij na nią Koreańca! MEDYK!Jakiś chińczyk zaczął mi się turlać po podłodze! Edytowano Maj 25, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Zajmę się nim MEDYK! Ludzie na ulicy dziwnie się na mnie patrzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Zapadnij się pod ziemię xD Medyk! Nie mam talentu plastycznego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Zjedz Snickersa. MEDYK! Uzależniłem się od AVICII - Levels. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Znam ten ból... MEDYK!WODOKA~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 PIJ!!!!!! MEDYK! ZAJĄŁEM SIĘ OGNIEM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Wskocz do kibla lub pod prysznic. MEDYK! Hajs się nie zgadza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Zapytaj Tuska MEDYK! Motor nie odpala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Kup nowy :'D MEDYK!Chce żeby moje Nordyki istniały naprawdę ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się