Kitsun Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Spoko jestem druidem 90 poziomu. MEDYK! Śnieg! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Podgrzej, to stopnieje. Medyk! Nic nie widzę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 To kieruj się węchem Medyk! Mój przyjaciel kotlet Joe właśnie wyrwał mi wątrobę i ją zjadł : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Zabij kotleta i przywłaszcz sobie jego wątrobę. Medyk! Nie ma na sali żadnego medyka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Masz pecha Medyk!!! Urwało mi odbyt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 To go przyklej taśmą Medyk!Jakiś potwór mi oderwał głowę,a później jeszcze nogę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Zjedz głowę, a nogę daj psu do miski Medyk! Otruto mnie szambem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 To wypłucz mydłem Medyk!Slender Men mnie śledzi...i chyba zaraz mnie zabije... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Nie pomogę ci, bo nie pomogłaś Lucy Medyk. Dostałem stówe za dobre stopnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 No to je wydaj...a co do pomocy Lucy to już to zrobiłam Medyk!Derpy mnie gryzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 To daj jej mufinke Medyk! Pinkamena testuje na mnie ostre narzędzia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Też zacznij je testować tylko że na pinkamenie. Medyk! jestem kucem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 To zjedz kanapkę z żonkilem. Medyk! Widzę kolorowe stworki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Zmniejsz dawkę LSD. Medyk! dostałem śnieżną pigułą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Dobrze! Trafiłem! Medyk! Mam koszmary o zombie, wampirze i kanapce z tuńczykiem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 To się obudź Medyk! Mufinki mi się skończyły! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mejda Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 To zawołaj Derpy. Medyk! Żyję wśród idiotów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Nie tylko ty...czyli...ucieknij od nich Medyk!Moja imienniczka ze szkoły mnie wkurza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 No to wkurzaj ją w zamian za to. Medyk! Nie czuję nóg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 To powąchaj moje. Medyk! Włożyłem lewą słuchawkę do prawego ucha, a prawą słuchawkę do lewego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 To przełóż na poprawną stronę. Medyk! Ciągle słucham tego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 To przestań tego słuchać. Medyk! za trzy dni jest koniec świata!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek222 Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 nie ma, jest wyprzedaż toyoty MEDYK! JESTEM ZIEMNIAKIEM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Po przyjrzeniu się tobie stwierdzam że KARTOFLEM MEDYK! ¡ıɯɐƃou ʎɹóƃ op ęzsıd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinokuba Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Znajdź sobie tłumacza. Medyk! Doniczka spadła mi na głowę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się