Parabellum Edge Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Bo entropia musi rosnąć MEDYK! Chce koggoś ukrzyżować drutem kolczastym, ale cały zapas wykupili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 To ukrzyżuj bigosem. Medyk! Nie ma amunicji, wszystko wszędzie wykupili i nie ma komu zrobić. Po prostu ni ma! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 (edytowany) To bij z noża\kolby. Medyk! Czekam aż ukaże się początek 4 sezonu z napisami i nie mogę się doczekać! Edytowano Listopad 24, 2013 przez Geralt of Poland Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 A ja czekam na coś co pewnie nigdy nie wyjdzie...Bądź cierpliwy... Medyk!Śniło mi się,że wyszedł 2 sezon Pandora Hearts... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Cieszę się Medyk!Ostrze za ostre... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Nawet dziecko wie, że wystarczy kamień... MEDYK! Why a tea is gone?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Cuz the rum is there! Medyk! Na świecie jest 7,046 miliarda ludzi a żadnego kucyka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 (edytowany) Są, w telewizji. Medyk! Psuje mi się coś w telefonie! Edytowano Listopad 24, 2013 przez Hole Hooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Kup nowy Medyk! Skrzela mi nie wyszły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 A co ryba jesteś, czy kucyk? Medyk! W piecu nie ma czym palić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 HANS!!! MASZ KLIENTÓW!!! (wiem pójde do piekła ) MEDYK! przez testosteron gubię włosy A lubię je! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 To nie testosteron, to choroba popromienna. Medyk! Śnieg nie chce u mnie padać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 CIESZ SIĘ, PÓKI MOŻESZ MEDYK!!!! Nożyczki tna paier! To skandal!( Jak to czytam, mam ochotę zrobic facepalma) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 A kamieć gnieen paier. Medyk! Nie ma medyków! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Są. Tylko kosztują... MEDYK! Gdzie pieniądze są za las? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 (edytowany) W ZUS'ie. Medyk! Helikoptjer spadł na kostkje i się rozbił, ale ten duży, AH-64 Apache Edytowano Listopad 25, 2013 przez Mitnick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 To go podnieś. Medyk! Mam nagły i poważny przypadek nudy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Ściągnij coś (np. Gimpa,Shimeji'e etc.) i się tym pobaw.... Medyk!Jestem pokraką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Obetnę ci nogi i połamię obie ręce. Powinno pomóc. Medyk. Czekam na Sąd ostateczny, a on się spóźnia. Co robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Może...prześpij się?Z 2000 lat...nie no...sama nie wiem... Medyk!Potrzebuję do psychologa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Polecam usługi "Walnij-Kielicha". Dostępne w każdym sklepie monopolowym. Medyk! Zima jest a śniegu nie ma! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Jesteśmy w Polsce. Śnieg kradną zanim spadnie. MEDYK! Wciąż nie mam ojca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Współczuje. Medyk!Króliki to zuo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 (edytowany) To przestaw się na koty albo lepiej, na kucyki. Medyk! Nie wiem o co się zapytać. Edytowano Listopad 28, 2013 przez Mitnick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 To Po co się pytasz? MEDYK! Kot po mnie łazi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się