SnuJ Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 To leć do Ameryki! MEDYK! To jest zaj**iste! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Przejedź się Polskim Fiatem 126P z prędkością 120 km/h . MEDYK! Mam słaby internet! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 To wywal internet przez okno! MEDYK! Nie mam w co grać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Kup Pegazusa MEDYK! Zimno mi w oczy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Załóż okulary! MEDYK! Mózg mi się złamał! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwar Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 (edytowany) To wywal jedną część i zostań półmózgiem! MEDYK! Wszystko mnie boli, leki są za słabe! Edytowano Styczeń 21, 2015 przez Elwar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 To się od uzależnij od większości rzeczy! MEDYK! Dzisiaj pobiore Legends of Equestria! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 To odpij to! MEDYK! Nie ma nic w TV! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Wyłącz i włącz ponownie. Wywal TV przez okno i wyjdź na podwórko pograć w gumę klasy gałę. MEDYK! Sparzyłam się w palec! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 To go odparz! MEDYK! Awansowałem właśnie w randze w CS:GO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Awansuj jeszcze raz. MEDYK! Siedzę i piszę posty na forum zamiast się uczyć na jutro! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwar Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Oj, to jest ciężki przypadek. Będziemy musieli operować. Siostro, przenieś pacjenta do pokoju przesłuchań, zwiąż go, postaw przed nim książkę od fizyki czy czegokolwiek pacjent musi się uczyć i upewnij się, że czyta. Po zakończonej operacji jednotomowej przenieś go do izolatki i zwolnij go z niej dopiero, kiedy w celu zabicia nudy będzie gotowy nawet się pouczyć. Przepraszamy za inwazyjne metody, ale inaczej się tego nie da uleczyć. MEDYK! Mam zły dzień do grania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 no skill, no win MEDYK! Powiedz mi jak mam żyć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunsetPony Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Zapytaj się księdza. Medyk! Komputer się pali! Ja się palę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwar Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Zamknij wszystkie okna i drzwi w domu, zatkaj szczeliny taśmą klejącą i poczekaj, aż z braku tlenu ogień zgaśnie. MEDYK! Chcę grać w Dotę ale nie chcę grać w Dotę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 "Hmm... Jedynym rozwiązaniem będzie... wyrzuceniem komputera przez okno." ~ Doktor Snuja MEDYK! Jestem zbyt leniwy, by pójść zapalić lampki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 To się stań mniej leniwy! MEDYK! Nie umiem śpiewać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eragon333 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 To już się nigdy nie odzywaj MEDYK! Odpadła mi się ręka, której nigdy nie miałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Kup nową na alledrogo i przyszyj. MEDYK! Zabrakło mi bęzyny w mojej CZ a mam 10 km do domu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 To przenocuj tam gdzie to zostawiłeś, a później wróć z buta MEDYK! Telefon naładowany! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwar Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 To wyjmij baterię i włóż nową, rozładowaną! MEDYK! Wyzdrowiałem, ale ferii jeszcze nie ma! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Hmmm... polecam wagary, lub zachorować jeszcze raz. MEDYK! Nienawidze mojego brata! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 To go ignoruj MEDYK! Zaraz mi się ferie kończą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eragon333 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 To je przedłuż niespodziewaną chorobą MEDYK! Jestem zbyt leniwy by pójść coś zjeść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 to poproś mamę, kolegę, kogokolwiek żeby ci coś przyniósł MEDYK! mam kuco AIDS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się