Killer Poke Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Trzeba było tyle czasu trzymać wędlinę w lodówce? MEDYK! Arab idzie! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Spokojnie już działam, mam defuse kit. Jeżeli to przeżyję, to zapraszam na herbatkę. MEDYK! Mam taki problem, który objawia się w ten sposób, że kładę się spać do swojego łóżka, a budzę się w innym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Jesteś lunatykiem. Idź się lecz śniąc. MEDYK! Krowa mleka nie daje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Do odstrzału! MEDYK! Nie mogę wyjść z pokoju, z mojej strony nie ma klamki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 Masz tu minigana, rozwal. MEDYK! To dopiero początek, a mi się już nie chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 Weź Ibuprom zatoki... MEDYK! Jakaś baba chodzi po ulicy i rzuca kotami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 Dołącz do niej. MEDYK! Jutro sprawdzian z chemii, a ja nie ogarniam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 Przestań się lenić i się w końcu naucz! MEDYK! Burza idzie i nie mogę iść na pole bo pada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 Have Mercy! MEDYK! Mam Overwatch! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 Daj mi! MEDYK! Nie wiem co mam ze sobą zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archi Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 (edytowany) Napisz książkę! MEDYK! Topię się w kałuży! Co mam robić? Edytowano Maj 26, 2016 przez wielkimistrz1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Naucz się pływać! MEDYK! Nie mogę zdecydować która piosenka jest moją ulubioną! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archi Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 Wybierz wszystkie! MEDYK! Odcięli mi neta, co robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 Seek and Destroy! MEDYK! Płyta Dire Straitsów jest porysowana i 2 piosenki mi nie odbierają, pech chciał, że to te 2 najlepsze Brothers in Arms i Money for Nothing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 to ściągnij sobie na komputerze MEDYK!! Kalwiatura mi odmawia posłuszeństwa!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiara Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 No to ją zwolnij. MEDYK! Zapomniałam, co jest w Poznaniu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Tam nic nie ma! MEDYK! Potrzebuję tonera do drukarki! Ale już! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Wyciśnij go z tej otchłani po prawej od twojego krzesła MEDYK! Mam tylko 24 godziny w zwykłym dniu i nie starcza mi czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 to poproś o więcej godzin MEDYK!! Mam dzisiaj wolne co mam z nim zrobić?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 (edytowany) exp na 1000 lvl w Diablo3 MEDYK! ukraina chce zabrać nam Przemyśl! Edytowano Lipiec 14, 2016 przez labarou85 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 15, 2016 Share Napisano Lipiec 15, 2016 Odbierzmy im Lwów! MEDYK! Nie wiem co napisać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 15, 2016 Share Napisano Lipiec 15, 2016 (edytowany) Poświęć kilka minut na przemyślenia. MEDYK! Nie wiem skąd wziąć kase na nowego kompa! Edytowano Lipiec 15, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 29, 2016 Share Napisano Lipiec 29, 2016 idź do pracy Medyk dostałam kasę i nie wiem co z nią zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Handlarz Iluzji Napisano Lipiec 30, 2016 Share Napisano Lipiec 30, 2016 Oh, oh, oh? Proszę oto rachunek *podaje jej rachunek na bajońską sumę* MEDYK: G-o-r-ą-c-o! Pomocy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 31, 2016 Share Napisano Lipiec 31, 2016 (edytowany) Trzymaj "podaje jej projektor klimatu" MEDYK! Zakręciłem i już nie zdołam odkręcić Edytowano Lipiec 31, 2016 przez Michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się