Breeze13 Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Witaj moja droga Rarity! Mam do Cb kilka pytań 1. Jak byś zaeragowała gdybyś zobaczyła w Ponyvile czarnego alicorna (klacz) z ładnie ułożoną niebieską grzywą (z białymi pasemkami),która ma kilka znaczków dotyczących sztuki,muzyki i magii, którego wcześniej nigdy nie widziałaś? 2. Jakby do Cb podeszła i się o coś zapytała udzieliła byś jej pomocy czy byś uciekła bo byś obiektywnie pomyślała że jest zła? 3. Czy gdyby okazała się miła i dobra mogłabyś się z nią zaprzyjaźnić? 4. Co myślisz o byciu lesbijką? Jesteś wobec tego nietolerancyjna? 5. Czy w Equestri są jacyś homoseksualiści/istki ? 6. Jakbyś zareagowała gdyby (w przyszłości oczywiście) pojawiła by Ci się pierwsza zmarszczka? To tyle. Liczę Rarity, że odpowiesz na wszystkie, zależy mi na tym. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkos Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Pójdziesz ze mną na Randkę ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Witaj, mam kilka pytań. Myślę, że z chęcią na nie odpowiesz. Skąd pochodzisz(inaczej: Skąd pochodzą Twoje korzenie)? Jaki jest Twój ulubiony styl ubioru, masz jakiś swój ulubiony? Czy często pracujesz.. Masz jakieś większe zamówienia, kontrakty, umowy? Jak wyglądał Twój najbardziej wykańczający i najtrudniejszy krój? Czy po skończeniu, miałaś z tego jakąś satysfakcje? Chciałabym poznać, Twoje największe wyzwanie w życiu, w którym ty, jako projektantka mody, musiałaś się zmierzyć. Przepraszam, że tak mało. Kiedy indziej postaram się napisać więcej. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Witaj Rarity! Oto moja paczka pytań 1. Czy nie podpowiadałaś kiedyś Sweetie Belle co jest jej talentem? Przecież każdy wie że to śpiew. 2. Co jest dzisiaj modne? Bo nie wiem. Żegnam Cię Rarity bo nie mam więcej pytań. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:CherryAlice:. Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 ♦ Najdroższa Rarity! Mam do ciebie parę dość ciekawych pytań, a mianowicie.. 1.Jaki styl sukni podoba ci się najbardziej? 2.Czy pisałaś kiedyś wiersze lub jakąś powieść? 3.Co chciałabyś dostać na święta? 4.Ozdabiałaś kiedyś świąteczne bombki? 5.Gdybyś miała zmienić fryzurę, to jaka by ona była? Elegancki kok, a może gustowny warkocz? To tyle pytań ode mnie Życzę Ci miłego i udanego dnia! ♦ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyra89n Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Droga Rarity!Czy to prawda , że nie znosisz kiedy małe źrebaki i klaczki mówią do Ciebie "panno Rarity" , ponieważ czujesz się staro ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaron Tuushingam Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 Witaj Panno Rarity! Chciałem zadać Ci parę pytań odnośnie twojego życia prywatnego jak i towarzyskiego. A oto one: 1. Czy dostając zamówienia od mieszkańców Ponyville i Manehattanu, były tak trudne do wykonania, ze to graniczyło z cudem? 2. Gdzie dostałaś lub kupiłaś swoją kotkę Opal? 3. Czy wręczając odpowiedzialność nad domem i jego porządkiem Sweetie Bell, byłaś zestresowana albo bardzo niespokojna, że może ona coś spartolić? 4. Podczas pobytu w Manehattanie, działałaś na dwa fronty (To urodziny Twilight a to bankiet), dlaczego było tyle o to szumu? Nie prościej o tym powiedzieć komuś, kto zrozumie? Czy to wynikało z wykręcania się, braku odwagi czy z nieśmiałości??? 5. Podczas ślubu w Canterlocie uszycie sukni ślubnej było bardzo wymagające? Czy w tamtym momencie coś podejrzewałaś, że Cadance to tak naprawdę Chrysalis?? 6. Czy Discord bo zrehabilitowaniu się, doradzał lub coś zmieniał w żartobliwie w twoich projektach?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratajello Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 1. Dlaczego wszystkie kucyki, które tworzą piękne kreacje chodzą w pięknych ubraniach. A ty Rarity nie chodzisz w niczym, od czasu do czasu w jakimś kapeluszu :/ 2. Czy chciałabyś się przeprowadzić do Manehattanu? No wiesz, lepszy kontakt z ludźmi z branży i lepsze miejsce na rozwinięcie skrzydeł. 3. Czy twoi rodzice mieszkają w Ponyville? Jak nie, to gdzie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaron Tuushingam Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Witam Cię ponownie Rarity! Moja wizyta mówi chyba za każdym razem siebie, czyli zapytam cię zawsze o kilka rzeczy. Są to: 1. Co do twojego księciunia Blueblood'a to dlaczego tak mu odpuszczałaś przez cały wieczór gdy byłaś na Gali GrandGalopu?? Nie mogłas z nim na luziku pogadać tym jakie macie poglądy, co lubicie a co nie, co robicie na co dzień, jakie macie kwestie gustu itp.? 2. Czy chcesz zapanować nad twoim kotem Opal jak Fluttershy? Trzeba być stanowczym, ale bez przesady. Już raz Fluttershy na tym się sparzyła. Jakie masz sposoby? 3. Skąd takie zainteresowanie krawiectwem? Nie mogłaś rozważyć karierę modelki albo coś w ten desant? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Rarity. Chciałam Cie zapytać skąd bierzesz pomysły na projekty ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Rarity, moja droga, nie obrazisz się, ale powiem ci , że Spike żywi do ciebie uczucia. Czy ty też je odwzajemnisz, chociaż nie pasujecie do siebie bo on jest smokiem a ty kucykiem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Witaj o piękna Rarity najpiękniejsza spośród kucyków. 1 Czy wiesz że jesteś piękniejsza do Królewskich Sióstr ? 2 Czy na prawdę chcesz mieszkać w Canterlot tam gdzie są te wszystkie snoby które ciągle chodzą z nosami zadartymi do góry i mają gdzieś zwykłe szare kucyki i myślą tylko o tym jak zwiększyć swoją popularność kosztem innych ? 3 Gdybyś spotkała twórcę blogu "Lil' Miss Rarity " Co byś mu zrobiła ? Ja za to co tam z tobą zrobiono chyba bym go wypatroszył. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleofas Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 (edytowany) Witaj Rarity! Mam parę pytań do ciebie. A zatem - Co wolisz do ozdoby grzywy: błyszczącą spinkę czy wianek? - Dlaczego Trenderhoof ci się podobał? - Czy w tym roku wybierasz się jeszcze na jakąś galę? - Jaki jest twój ulubiony materiał? Pozdrawiam Cię! Edytowano Sierpień 17, 2014 przez Kleofas Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milka sonic Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Mam do Ciebie jedno ale konkretne pytanie. Jak zreagowałaś na to że to Twilight Sparkle została księżniczką a nie ty? Bo moim zdaniem byłabyś lepsza w tej roli (dobre wychowanie, umiejętność zachowania się w strefach wyższych itp.). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 (edytowany) Witaj Rarity... Już ze dwa lata mnie tu nie było, ale co tam To i ja zadam kilka pytań. 1. Zmieniłaś swoje zachowanie wobec swojej siostry? 2. Lubisz nosić ubrania swojego autorstwa? 3. Wolisz gołe nogi, czy może skarpety? 4. Chciała byś znowu tak błyszczeć, jak kryształowe kucyki? Dziękuję i pozdrawiam xD Edytowano Listopad 14, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Love Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Witaj Rarity! Chciałabym zadać kilka pytań: 1. Czy Opal kiedyś miała kocięta? 2. Co sądzisz o Fluttershy? 3. Podoba Ci się emotikonka z Tobą ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spitfire098 Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Droga Rarity czy to prawda że jesteś zakochana w Thunderlane?? Jak się czułaś kiedy Photo Finish wybrała Fluttershy?? Kogo najbardziej lubisz z Mane 6?? Czy chciałabyś mieszkać w Kryształowym Królestwie?? Czy lubisz Chrysalis?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 Droga i piękna Rarity ^^ Oto kilka pytanek ode mnie ^^: -Co byś zrobiła gdybyś na jeden dzień zamieniła się w pegaza? -Lubisz aktorstwo? -Czy masz swój ulubiony projekt? -Co inspiruje Cię w projektowaniu sukienek? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miyu Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 (edytowany) Witaj Rarity! Mam do ciebie parę pytań, które od jakiegoś czasu mnie nurtują, a mianowicie: 1. Jaki instrument jest twoim ulubionym? 2. Czy lubisz chodzić do teatru? 3. Jaka sztuka jest twoją ulubioną? 4. Często poznajesz nowych projektantów? 5. Jaka kompozycja kolorów jest twoją ulubioną? Życzę miłego dnia Edytowano Kwiecień 11, 2015 przez Miyu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Rarity jako,że znasz się na modzie,stylu itp itd,jak mężczyzna powinien o siebie dbać? Oczywiście,żeby nie brali go za geja. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Witaj :3 -Co robisz,że jesteś taka ładna? -Jak utrzymujesz tak wspaniałą grzywę? -Lubisz poezję? Pozdrawiam :3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Rarity Czy uważasz osoby,które nie noszą modnych rzeczy z wyboru bo po prostu szkoda im pieniędzy za gorszych? Próbowałaś robić coś bardziej mniej fiu fiu ale żeby też było ładne i praktyczne? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ego Draconis Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Rarity Czy zrobiłaś kiedyś struj dla księżniczki Celestii albo Księżniczki Luny? Proszę o szybką odpowiedź... I kłaniam się do kopyt... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ask Rarity Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 Witaj Rarity (uwielbiam cie jestem twoja naj fanka) chce cie zapytac o kilka rzeczy : 1. Dlaczego nie kochasz Spike ? 2. Masz jakas wade ? 3. Jakbys nazwala swoje dzieci ? 4. Czemu nie przeprowadzisz sie do Canterlotu ? 5. O czym marzysz ? 6. Czemu przyjaznisz sie z tymi kucykami (mane 6) ? 7. Podoba ci sie twoj klejnot harmonii ? 8. Czy lubisz swój znaczek ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maks123 Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 wiesz że Spike jest w tobie zakochany, co nie? :twitch: (oby za te pytanie Pinkie mnie nie znalazła) :crazy: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts