Chora Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Farbujesz włosy? Lubisz wchodzić na sekcje /b/ 4chan'a? Jaki rozmiar stanika nosisz? Jakich chłopców lubisz? Czy spadła ci kiedyś kanapka masłem do góry? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Fire Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Hej Dash Jaki jest Twój sposób na smutek? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AngelMeAmore Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 (edytowany) Czy lubisz Soarina z Wonderbolts, ale wiesz lubisz lubisz? Kolorku w wypowiedzi może używać tylko ekipa forum. Pozdrawiam. ~CD Edytowano Maj 9, 2013 przez Cuddly doggy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Witam Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Czy znasz jakieś sztuki walki? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Witaj RD 1. Czy czytałaś wiedźmina A.Sapkowskiego?? 2. Jakiej lubisz najbardziej słuchać muzyki? 3. Co lubisz pić? 5. Co sadzisz o A-10 tunderbolt II? 6. Dasz huga? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camper1997 Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Witaj RD Jest to mój pierwszy post z takimi pytaniami więc proszę o wyrozumiałość: Proszę o odpowiedź i z góry za nią dziękuje. 1.Skąd wzięły się pogłoski że jesteś emmm....no że lubisz klacze ? Mnie to osobiście denerwuję....(jak dla mnie jesteś po prostu zajefajna i ci zazdroszczą) 2.Ulubiona potrawa ? 3.Lubisz ścigacze ?(takie motocykle...odpowiednikiem w twoim świcie powinien być nieco z tuningowany skuter scootaloo ) 4.Jak tam tank ^^ 5.Jakbyś zareagował będąc otoczona przez Alkaide Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) Cześć RD 1. Czy trenowałaś kiedyś karate? 2. Co sądzisz o płycie SLAYER GOD HATES US ALL? 3. Co sądzisz o nurkowaniu? 4. Czy lubisz zespoły thrash speed metalowe np Slayer, Metallica, Motörhead? 5. Czy masz swoją ulubioną dyscyplinę sportu? A na koniec beczka najlepszego cydru dla najzajedwabistej pegazicy w calej Equestri. Hej RD 1.Czy pijesz coś poza cydrem? 2. Czy lubisz broń palną? Bo ja tak moja ulubiona to M107 .50 Caliber Long Range Sniper Rifle (LRSR) 3. Jak się pracuje w fabryce pogody i czy dobrze płacą? Narazie to wszystko. Edytowano Maj 26, 2013 przez Cuddly doggy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neon Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 (edytowany) Czwść Rainbow. Mam takie 2 pytania. Pierwsze to czy byś miała szansę w wyścigu z takim: http://bezuzyteczna.pl/static/content/40ded9778b600c158b828d5a3.jpg czy tu niestety maszyna wygrywa? i 2 czy nie jest ci gorąco gdy latasz naprawdę szybko, ze względu na tarcie powietrza? Edytowano Maj 27, 2013 przez Neon Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Cześć RD. 1. Czy lubisz deszcz? 2. Czy wiesz co to znaczy blichtr? 3. Co sadzisz o X-43? 4. Czy masz kontakt ze swoimi rodzicami? (Nie musisz odpowiadać na to pytanie jeśli nie chcesz) 5. Czy jest możliwość pracy w fabryce pogody? To wszystko jak na razie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Hejo RD 1. Lubisz dzielić się z innymi swoimi osiągnięciami? 2. Chciałabyś być księżniczką? 3. Jak to możliwe, że stajesz się jeszcze fajniejsza, mimo iż to niemożliwe? 4. Czy chciałabyś mieszkać na ziemi, a nie w chmurach? 5. Czy rozganianie chmur jest dla ciebie zabawą? 6. Z jaką przyjaciółką spędzasz najwięcej czasu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Droga Rainbow. Gdybyś czytywała literaturę fantastyczną, to jakie uniwersum byłoby twoim ulubionym? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxManiaKxxx Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Znasz jakieś inne kucyki powiązane z tęczą? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 (edytowany) Przenajzajedwabistrza Rainbow Dash! 1 Dlaczego tak ostro reagujesz na pytania o orientacje seksualną? Coś ukrywasz? 2 Podaj namiary na Equestrie 3 Według mnie gdyby Soarin (ogier) był twoim chłopakiem miałabyś większe szanse na dostanie się do Wonderbolts, jak myślisz? 4 Jak wykonać "Double Rainboom"? 5 Przytul :3 6 Zauważyłaś,ze nie ma 3? 7 Zauważyłaś, że 3 jednak jest? 8 Jak smakuje cydr? 9 Czy jestem denerwujący? 10 Czy zadaje za dużo pytań? 11 Byłbym zapomniał... Tęsknisz za Cahirem? 12 Jak idzie z marchekami?Lubisz kostki cukru? 13 Czy to prawda, ze Avatarzy zamykają Cię w piwnicy? 14 Boisz się śmierci? 15 Jesteś dziewicą? 16 Cloppujesz czasem? 17 Dlaczego Yarvin edytował moje pytania i dodał pomarańczowe litery różnej wielkości? To chyba wszystko... Życzę Ci żebyś była jeszcze 20% cooler. Narka! Edytowano Czerwiec 15, 2013 przez PyroxPL Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 (edytowany) Czy kochasz nad życie dżem z jabłek zap? Co zrobiłabyś, gdybyś stała się człowiekiem? Czy znasz inne gryfy oprócz Gildy? Przytulisz mnie? Czy kiedyś się upiłaś cydrem? i ostatnie pytanie na razie Co coś wybrała uratowanie swojego świata czy twoich przyjaciółek? Edytowano Czerwiec 5, 2013 przez MasterDash Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Cytat Oh, nurkowanie jest świetne! Zwłaszcza w wielkiej wysokości! Mogłabym skoczyć z 10 metrów prosto do basenu, gdzie jest kubek wody bez szwanku!Jarwę Piewca Losów przeszłych: Znałem takiego zawodnika - kiedyś założył się, że skoczy z 12 metrów na sam mokry ręcznik. No i skoczył, jak nie łupnął, trzasnął, uderzył! Połamanego wynosiło pogotowie. Podchodziliśmy do niego, pytaliśmy się czy wszystko w porządku, czy zawiadomić dziewczynę, a ten był w stanie tylko wypowiedzieć "ręcznik... wycisnęli mi ręcznik!" Nie o takie nurkowanie mi chodziło tylko o takie: http://underwater.pl/images/stories/Wyprawy_nurkowe/Chorwacja/Brac/Brac_nurkowanie.jpg Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Hmm... Więc tak: - Jak wykonać Sonic Rainboom? - Masz jakieś Motto? - Najlepszy prezent, jaki otrzymałaś? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoarinLoveRainbowDash13 Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Droga Rainbow! Mam do ciebie kilka nurtujących pytań... 1.Co sądzisz o thunderlane? 2. Czy chciala bys pogadac na osobnosci z całą grupą wonderbolts? 3. Czy wtedy na ślubie w Canterlocie tanczyłaś z Soarinem? 4.Jak tak to ci się podobało? 5. Byłaś w kiedyś w Filidelphi? 6.Czy kiedyś zamierzasz mieć źrebięta? LOL 7.Rozmawiałąś kiedyś z Soarinem.... 8. Soarin w swoim wątku napisał że jesteś ładna.... LOL. jAK SIE TERAZ CZUJESZ? 9.Dasz huga? P.S. Niech cię wreszcie do tego wonderbolt przyjmą! Nie widzą jaka jestes uzdolniona? Powinni cię przyjąc do wonderków już teraz! Pozdro Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 1.Co sądzisz o zimnym klimacie? 2.Co sądzisz o Krajach Skandynawskich? 3.Lubisz Lukrecje? 4.Próbowałaś kiedyś shake`a mango-marakuja? 5.Co sądzisz o Maskonurach? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowFire Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Czy chciałabyś znaleść się w świecie ludzi? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 (edytowany) Hej! Te pytania były do fluttershy, w dniach chaosu na forum ^^ A teraz keruję je do Cb. (1) Co byś zrobiła, żeby wrócić do Cahira? Czy może wolisz Twoich teraźniejszych opiekunów? (2) Czy w waszym świecie(kucykowym), jest coś takiego jak Rainbow Juice? (3) Poświęcasz czasem czas dla Twych kochanych fanów(oprócz teraz)? (4) Jak Ci idzie w Akademii jako nowa prowadząca? (5) Nie zastanawiałaś się, żeby zawrzeć znajomość z Fleetfoot, albo z innym członkiem WB? O wiele lepiej się lata jeśli się ma u boku znajomego (zwłaszcza członka Wonderbolts!), z którym możesz trenować i dzielić się razem swoimi sztuczkami Łap moje poparcie! (6) Jakiś hug dla fana, tak na koniec? Pozdro :3 Edytowano Czerwiec 28, 2013 przez Aretra Dashu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 (edytowany) Witaj Rainbow Dash. Niepowtarzalna, niespotykana, nietuzinkowa, niezwykła, okazjonalna oraz awesome lotniczka z Ciebie. Tak czy inaczej pewnie jesteś zajęta swoim treningiem do pokazów lub do innych wyjątkowych rzeczy które masz zamiar zrobić. Nie chce zabierać Ci dużo czasu. Wiem, że moje pytania mogą być nieco dziwne i irytujące ale mnie bardzo ciekawią takie rzeczy. To zajmie wyłącznie chwilkę. Więc do rzeczy: Gdyby była możliwość założenia przez Ciebie zespołu muzycznego, jaki rodzaj muzyki byście grali? Uważasz ,że pieniądze są najważniejsze w życiu? Vans vs Supra? Szalona rzecz zrobiona w życiu? Jakie jest najśmieszniejsze imię usłyszane przez Ciebie? Ile twoja chłopak musi mieć lat? Uderzyłbyś dziewczynę? Jaki posiłek był tak pyszny, że nie możesz go zapomnieć? Czy łatwiej jest wybaczyć czy zapomnieć? Ile masz wzrostu? Ile masz listów w skrzynce? Co dzisiaj robiłaś? Podobają ci się creepersy? Jaki masz kolor oczu? Lubisz czytać książki oprócz Daring Doo? Edytowano Lipiec 12, 2013 przez Phinbella Flynn Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowPony69 Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Cześć Rainbow Dash Mam do Ciebie 2 pytania: Czy lubisz pływać i czy lubisz Transformers? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 (edytowany) Jak się buduje dom z chmur? Pomagasz Twilight w oswajaniu się ze skrzydłami? Czy jak trzeba to bronisz scoot? pozdrawiam! Edytowano Lipiec 15, 2013 przez fanRD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 (edytowany) Czy kochasz nad życie dżem z jabłek zap? Co coś wybrała uratowanie swojego świata czy twoich przyjaciółek? Kolejne pytania ode mnie: 1. A gdyby był to cydr z jabłek zap, to ile byś wypiła kufli? 2. Co do ostatniego pytania, chodziło mi bardziej, gdybyś musiała wybierać jedną tych czynności? 3. Jak długo się znasz z Derpy? 4. Czy lubisz Fluttershy "kochasz"? (specjalnie kaszlę) 5. Jak Ci się żyło w Akademii z Gildą? I na razie ostatnie pytanie, które składa się z kilku części. 6. 1cz. Gdybyś wylądowała w świecie Warhammera i byś musiała służyć siłom Chaosu to którego Mrocznego Boga wybrałabyś? Khorna, Nurgla, Slaanesha czy Tzeentch'a? 2cz. Gdybyś trafiła do świata Naruto, to do jakiej wioski chciałabyś należeć? Edytowano Lipiec 16, 2013 przez MasterDash Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Nie wierzę, że zadaję pytania kolorowemu kucowi, ale dobra: Jest jakiś kucyk którego nie darzysz sympatią? Chciałabyś być górą? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts