Korssarz Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Hejka Rainbow Dash. Mam takie pytania: 1. Czy sądzisz, że dałabyś radę pokonać w wyścigu Spitfire albo Soarina ? 2. Czy masz jakieś inne marzenia niż dostanie się do Wonderbolts ? 3. Dostanę Huga? xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Rainbow, czy Ponaddźwiękowe Bum to najlepsza i najbardziej efektowna sztuczka którą potrafisz wykonać ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Ja mam do RD dwa pytania: Pierwsze : Dasz huga? Drugie : Jak to jest że jesteś taka zajedwabista? ^.^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek223 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Masz na tyle siły żeby pociągnąć tira jak Pudzian? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj.Neon Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Dashie... czy nadal pamiętasz swojego "tate"? jezeli tak to odwiedz go kiedys bardzo tęskni za toba 1 - http://www.youtube.com/watch?v=ei5Jfd0ieXY 2 - http://www.youtube.com/watch?v=KUPHetTDF4g&feature=fvwrel 3 - http://www.youtube.com/watch?v=xrK_yHYdEVs&feature=relmfuHej Rainbow Dash Co o Tym sadzisz fajna przerobka?Fajny podklad muzyczny:pinkie2: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaista Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 kilka pytań do RD: 1.Dlaczego nie lubisz gdy ktoś dotyka ci kopyt? 2.Wiedziałaś...że masz piękną grzywe? 3.Grałaś w sims 3,a jak tak to podoba ci się? Pytania zakończone,Candy Zaista Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eba2002 Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 hejka Rainbow dash mam do ciebie 4 pytania 1.pytanie kturego się urodziłaś? 2.pytanie ile razy udało ci się zrobić sonic renboow ? 3.pytanie czy ty kochasz spika:rd5:? 4.czy wonderbolt przyjeli cie do składu:sorainfire:? od eby 2002 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 1.RainbowDash czy zdradzisz nam co będzie w kolejnym odcinku 3 sezonu MLP? 2. Masz już jakiegoś chłopaka na oku ? 3.Ile Tank ma lat? 4.Ile książek masz w swoim domu?(kucharskie się nie liczą ani encylopedie) 5.I czemu ludzie ciągle się ciebie pytają ''Ile Masz Lat'' nobo przecież dziewczyn niewypada pytać o wiek ??? 6.Czemu jesteś tylko 20% COOLER a nie np 100%coooooooler?? 7.wiedziałaś że masz konto na you tubie? https://www.youtube.com/user/Dash09471?feature=mhee 8.zobacz sobie ten filmik i powiedz mi swoją opinie o nim Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj.Neon Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Mam Dwa Pytania Rainbow Dash Co Wolisz? Dusptep - DrumBass - Techno - I Czy Grasz W Cos Na Kompie ,a Jezeli Tak To W Co? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcyone Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Hej Rainbow Dash! Lubisz grać w Tomb Raider? Spodobałoby ci się, bo klimaty są podobne jak w książkach o Daring Do Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Czy to prawda o Tobie i Fluttershy ? A może wolisz AJ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TitekRainbow Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Hejka Rainbow. Co byś zrobiła, gdyby któryś z nas był w twoim świecie ? ;d Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łiczka Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Dash... Chciłam cie zapytać czy fajne rysunki? http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-d.ak/hphotos-ak-ash3/77091_128493077309124_2059931627_n.jpg http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-g.ak/hphotos-ak-ash4/393229_128493717309060_210981590_n.jpg Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Ej RD.. Pozwól .. Czy byś była zazdrosna kiedy Spitfire przebaczyła Lightning dust i uczyniła ją członkiem wonderbolts? NIE odpowiadaj mi "że to jest nie możliwe" bo to mnie wkurza ;d *^* Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eba2002 Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 1.masz jakiegoś strażnika jeśli nie to mogę się przydać. 2.czy ty kochasz twilight sparkle:twilight4:. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Czołem Rainbow Dash Mam do ciebie pytanko... W piosence "At the gala" w śpiewałaś: "Znów śniłam krótką chwilkę Że jestem gwiazdą CYRKU I Wonderbolts w tym pięknym śnie Szybowali obok mnie Na figle pod chmurami Szansę mi wielką dali I wierzę w to, że, zjawią się na wielkiej Gali!" Przecież Wonderbolts to nie jacyś tam cyrkowi akrobaci, tylko bardziej hmm... lotnicy, piloci wojskowi (isn't it?) Tak więc, What's going on??? Chyba jako wielka, jak nie największa fanka Wonderbolts nie powinnaś porównywać ich do jakiegoś tam CYRKU, to tak jakby na Orkiestrę Symfoniczną powiedzieć Kapela Garażowa (oczywiście nie mam nic do Kapel Garażowych, chodzi mi tylko skale ) Miłośnik pokazów lotniczych- Minor Sax Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Hejka Rainbow Dash Mam znowu kilka pytań: 1. Grasz w gry komputerowe, czy to może nie jest dla Ciebie? 2. Lubisz słodycze? 3. Preferujesz noc czy może wolisz dzień? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Hej c: Co myślisz o strzelaniu z łuku? Czytałaś coś ostatnio? Przytulisz mnie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Jak Ci się podobała zbroja? Moim zdaniem wyglądałaś fantastycznie! Wprost nie mógłbym oderwać oczu, gdyby nie Luna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessCelestia Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 zrobimy razem Ponaddźwiękowe Bum? Mam nową część Darling Do chcesz przeczytać? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Dlaczego tak żadko śpiewasz? Słyszałem cię tylko no nie wiem 7 razy. A tak przy okazji Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 1.Pamiętasz ten odcinek z Scootaloo teraz jest twoją adoptowaną siostrą czy tylko koleżanką? 2.Dlaczego wybrałaś to forum do odpowiadania na pytania fanom? 3.Lubisz jak nagrywają nowe odcinki? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Hejka Rainbow,to znowu ja 1.Podoba ci się strój z Akademii Wonderbolts'ów? 2.Co dostałaś na święta? (oczywiście jeśli mogę zapytać) 3.Co sądzisz o tej "super formie"? 4.Czytałaś ostatnio jakąś nową część "Daring Do"? 5.Lubisz swój kryształowy wygląd? (Sezon 3.Odc.2) 6.Grałaś kiedyś w serię "Sonic" i jeśli grałaś to co o nim sądzisz? (przepraszam,ale jak zwykle mam fazę... ) To chyba tyle.A tak!Bym zapomniała...zrobiłam dla Ciebie cydr Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Hejo Sorry za tamto pytanie, brat dorwał się do komputera *wrzeszczy na brata* A tak, pytanie: Co byś zrobiła, gdybyś naprawdę była w takiej sytuacji jak w ,,cupcakes"? Wiem, że to niemożliwe, ale co byś zrobiła? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKisielPL Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Dear Rainbow... 1. Wiesz co to paralaksa? 2. Próbowałaś kiedyś zbudować hipersześcian? 3. Czy możliwe jest, że nie ,,stoimy" w kosmosie tylko nieustannie jesteśmy przyciągani przez jakieś ciało i za jakiś gimbazylion lat w nie uderzymy (oczywiście jeżeli wcześniej nie ,,zje" nas słońce)? (moja teoria ,,końca świata" ) 4. ɔzʎ ʇoqıǝ ʇǝż zpɐɹzɐ sıę dısɐć po ƃóɹʎ uoƃɐɯı¿ Bo mnie nie. 5. Czy wielkość ma jakąś granicę? W sensie, czy coś może być nieskończenie małe, lub nieskończenie duże? 6. Co się stanie, gdy spalimy siarkę w CO2? 8. Jeżeli fale dźwiękowe lepiej rozchodzą się w cieczy niż w powietrzu, to dlaczego pod wodą słabiej słyszymy? 9. Wybierz poprawną odpowiedź: a) Półprosta ma tylko jedną oś symetrii.b) Rozwinięcie dziesiętne liczby π do 15 cyfr po przecinku to: 3,131592653589793.c) Złoty podział oznaczamy literką Y 10. Co się stało z pkt. 7?! 11. Jak ci minął sylwester? Bo ja nie pamiętam (z tą herbatą od początku było coś nie tak ) 12. Przybijesz kopytko? /) Myślę, że na razie to wszystko. See ya! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts