Guzik Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Hej Twili, myślę że nie było tak egzotycznego pytania: Czy jakby nastała zima stulecia, a tobie by skończył się opał, i jedyną możliwością żeby się ogrzać było palenie książek, to zgodziła byś się? Akurat do wiosny byś wypaliła wszystkie - chyba że wolisz marznąć - biednemu Spikowi już nos odmarzł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okokuhcyzrk(czytac od tylu) Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Zobaczymy czy jesteś taka mądra, tak więc zagadka: Ktoś mówi:jeśli mnie oszukasz zabije cię mieczem, jeśli powiesz prawdę zabiję cię zaklęciem. Co powiesz żeby przeżyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Hej Twilight, jak tam ? Czy poszła byś z Trixie pograć w Dungeons & Dragons nawet jeżeli ona by chciała być Czarodziejem ? Lubisz jeść morele ? Jak Ci się podoba spędzanie czasu w cukierni ? Ile twoja peleryna regeneruje many ? Czy znasz się na runach ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torro Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Traktujesz spike'a jak murzyna, a on nawet o tym nie wie. Jesteś okrutna wiesz o tym ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 (Twilight ni traktuje spika jak murzyna i nie jest okrutna ...Jest Najlepszym kucykiem na zawsze! ) Droga Twilight Sparkle Gdybyś musiała wybrać między Księżniczką Celestią a Przyjaciółkami kogo byś wybrała? Wiem to jest trudne pytanie i jak nie chcesz odpowiadać to cię nie zmuszam ale wiec że twoja odpowiedz bardzo mi się przyda. Pozdrawiam Twoja fanka nr 1 Imka2000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirasek Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Chciałbym wąsy! Czy możesz mi je sprawić? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alup Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Twilight czy ty w ogóle odpowiadasz na te pytania? : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Droga Twilight! Czy chciałabyś spotkać jakiegoś czarodzieja nie-kucyka. Mam na myśli Gandalfa(mimo, że człowiekiem to do końca nie był tylko majarem.) I co o nim myślisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Siemka Gwiazdeczko Mam takie pytanie na temat Spike'a. - Jak traktowała go twoja rodzina, po tym jak go przygarnęłaś po wykluciu? Bardziej jako zwierzaka, czy może raczej jako faktycznie członka waszej rodziny? Jak zareagowali na niego twoi rodzice i brat? - Co tam u ciebie ogólnie słychać? - Czytałaś już może My Little Twinkie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkVamena Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Cześć Twilight 1.są jakieś szczegulnie trudne zaklęcia? 2.Ile znasz zaklęć? 3.Czy jest takie zaklęcie ktore zmieni człowieka w kucka (najlepiej pegaza)? 4.A jeśli tak czy byś mnie zmieniła? 5.Jak żyje ci się w ponyville? 6.Jaką ksiązke polecasz? 7.Czy chciała byś być pegazem? 8.Co jest twojm największym marzeniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Siemasz co sądzisz o tym incydencie u kryształowych kucykach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Droga Twilight Sparkle Jak to jest być uczennicą Księżniczki Celestii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Droga Twili !!! Jak tam u was zdaje się testy ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Droga Twi Czy u was w Equestrii istnieje alchemia ? Jakie Masz zdanie na ten temat ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Droga Twilight! Czy wiesz, że to z tobą z klaczy z Mane 6 najbardziej się utożsamiam? (dobrzę się uczę, lubię czytać książki, lubię mieć wszystko zorganizowane) Czemu Lyra najpierw była w Canterlocie, a później przeniosła się do Ponyville (tak samo kilka innych jednorożców)? Czy jesteś nadal trochę obrażona na Applejack i Rarity za zepsucie dziewczyńskiego wieczoru? Czy Lyra naprawdę ma obsesję na punkcie ludzi? Czemu gdy kucyki są małe, to mają trochę inne fryzury niż w wieku dojrzałym? Czemu wszystkie Changelingi są alicornami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Droga Twilight Sparkle Mam do ciebie parę pytań : 1 . Czy gniewasz się gdy nazywają cie kujonem? (Ja cie tak nie nazywam bo jesteś moim wzorem i kucykowym odzwierciedleniem /)^3^(\ ) 2.Czy bałaś się gdy stanęłaś oko w oko z NightmereMoon ? 3.Czy oddała byś życie za RD,FS,Rarity,AJ lub PP? 4.Czy gdyby któraś z twoich przyjaciółek umarła złamała byś zasady i użyła czarnej magi by ją ożywić? Pozdrawiam twoja fanka nr 1 Imka2000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Ja też mam parę pytań: 1. Jak wyglądała twoja nauka księżniczką, gdy byłaś mała? 2. Czytałaś "Ogniem i mieczem"? 3. Czy lubisz przyjęcia? 4. Którą z twoich przyjaciółek lubisz najbardziej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Templariusz Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ja mam jedno pytanie Twi, czy istnieje szansa by urodził się alicorn, czy jest to ograniczone tylko do pegazów, jednorożców i kucyków ziemnych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Hej Twi,mówię od razu że nie jestem Twoim wielkim fanem ale w sumie każdy kucyk ma jakieś plusy i każdy jest fajny na swój sposób. Jeśli chodzi o pytania: 1.Co sądzisz o ludziach mniej inteligentnych? 2.Czy masz jakąś ulubioną książkę? Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Witam Twilight , znów mi się nasuneły pytania które ci z chęcią zadam : 1. Czy u was w Ponyville są zawody , typu piłka nożna itp. ? 2. Jak tam u Spike ? 3. Boisz się Trixie ( gdybym był tam to bym ją chyba z*****ł , za to co próbowała zrobić , bo ty Twilie jesteś najlepsza ) ? 4. Jak często odwiedzasz Cadence ? , jak tam u brata ? Proszę o odpowiedź , i pozdrawiam cię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Droga twilight co zrobisz jeśli trixie powróci ? Którą z przyjaciółek lubisz najbardziej? Czy gdy jechalas do ponyville by sprawdzić przygotowania do święta letniego słońca trudno było ci.się rozstać z bratem? (Przepraszam że piszę tak ogólnie ale piszę na telefonie ) pozdrawiam twoja ranka nr 1 imka2000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Droga Twilight, Czy twoja magia jest tak potężna, że byłabyś w stanie żeby zamienić mnie w kuca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Droga Twilight, skoro interesujesz się magią, a poza tym jest ona Twoim specjalnym talentem to czy interesujesz się też magią której w ostatnim odcinku 2 sezonu użyli Shining Armor i Cadance ? hmm ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Wielka Twilight, Piszę do ciebie pierwszy raz. Wiem że magia twojej przyjaźni jest wielka i działą kojąco na otaczający Cię świat. Mam nadzieje że obserwujesz nasz wymiar oraz to forum. Powiedz czy twoja Magia zdoła załagodzić konflikt jaki wynikł z nadużyć i braku roztropności wyższych kucyków, którzy pilnują porządku nad tą krainą? Chcieli dobrze czyszcząc forum, a wyszło jak zawsze. Mam nadzieje że pomożesz nam w tym ciężkich chwilach. Niestety nasze społeczeństwo popełnia ostatnio zbyt dużo takich błędów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Droga,Twilight Sparkle, Moje pytania: -Czy znasz jakieś sposoby na dobre uczenie się? -Ile razy Pinkie doprowadziła cię do szału tak jak w "Różowa intuicja"? -Jaki jest twój ulubiony rodzaj muzyki? -Lubisz oglądać komedie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts