Cuddly Doggy Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 lol, ano rzeczywiście XD na końcu było, że Fluttershy przemalowała. Mój błąd, sorry, jakoś mi się pominął w pamięci ten fragment. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Hah. Mnie ten jej zadziorny sposób bycia podoba mi się. Cóż... Jej ego urosło ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 No cóż już parę odcinków 3 sezonu było i to w jednym z nich nasza tęczowa klaczka dostała się do Wonderbolts Academy. Jak myślicie, będzie to miało jakiś wpływ na jej charakter? Może się przecież zrobić bardziej zarozumiała i pewna siebie, w końcu spełniło się jej marzenie. A co będzie ze Scootaloo? po odcinku 6 (Sleepless in Ponyville) można się spodziewać, że RD się nią zaopiekuje ale co będzie teraz jak Rainbow będzie miała własne obowiązki? Jak uważacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Za mało śpiewania i rozmów. Więcej było w 2 i 1 sezonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Za mało śpiewania i rozmów. Więcej było w 2 i 1 sezonie. Dopiero 3 sezon wszedł. Pewnie będzie więcej odcinków z Dashie. Po prostu trzeba czekać na więcej. -- Jeśli chodzi tak ogólnie o Rainbow Dash to mogę powiedzieć, że jej teksty są świetne. W ostatnim odcinku mi się nawet spodobała. Jak coś walnie, to już że boki zrywać. Jeśli co do obowiązków, to jedynie chwilowe oczyszczanie chmur i spotykanie się z przyjaciółmi. Uważam że dużo czasu Dashie będzie poświęcała swojej małej przybranej siostrzyce. Sądzę, że nie jedynym z odcinków, oczywiście 3 sezonu nie raz je jeszcze spotkamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Dopiero 3 sezon wszedł. Pewnie będzie więcej odcinków z Dashie. Po prostu trzeba czekać na więcej. -- Jeśli chodzi tak ogólnie o Rainbow Dash to mogę powiedzieć, że jej teksty są świetne. W ostatnim odcinku mi się nawet spodobała. Jak coś walnie, to już że boki zrywać. Jeśli co do obowiązków, to jedynie chwilowe oczyszczanie chmur i spotykanie się z przyjaciółmi. Uważam że dużo czasu Dashie będzie poświęcała swojej małej przybranej siostrzyce. Sądzę, że nie jedynym z odcinków, oczywiście 3 sezonu nie raz je jeszcze spotkamy. Dopiero? Jeśli rzeczywiście jest 13 odcinków, to powoli kończymy ten sezon... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Dopiero? Jeśli rzeczywiście jest 13 odcinków, to powoli kończymy ten sezon... Zawsze można spodziewać się kolejnego sezonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Ale miesiące oczekiwań trwają jak lata ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Ale miesiące oczekiwań trwają jak lata ;_; WŁAŚNIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Nie ma pośpiechu, chłopaki, możemy przecież dalej dyskutować nie.? Zawsze można myśleć swoje co w kolejnym odcinku dalej nam będzie dane rozmyślać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Podyskutować można fakt, ale ja jednak myślę że będzie więcej odcinków. Tak czy siak, przekonamy się sami ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Ale jak będziemy tak długo dyskutować to wreszcie się nam znudzi. I co wtedy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Hmm... dyskusja o Rainbow Dash nigdy się nie kończy, zawsze można wymyślić jakiś ciekawy temat na jej osobę no więc ja coś wykombinuje. Jak uważacie zachowanie Rainbow podczas ostatniego odcinka.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Moim zdaniem była lekko agresywna i nieufna (w stosunku do Discorda) ,ale co w tym poradzić. Discord odebrał jej skrzydła i zrobił bardzo (bardzo) złą iluzję. W której Cloudsade zostaję zniszczone. (Później ja coś wymyślę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 To prawda, jakbyś ufał osobie która o mało by Cię nie zabiła, a po 3 latach wyszła z więzienia mówiąc Ci że się zmieni. Rainbow Dash zareagowała jak każda przecietna osoba i tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Zgadzam się. A teraz ja... Co myślicie o ataku solniczek i pieprzniczek na Rainbow Dash? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Hmm, to nie byłe miłe z strony Discorda, ale no po nim można się wszystkiego spodziewać. Na miejscu Dashie też bym tak postąpił, bo było to denerwujące dość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Zagrywka Discorda nie była zbyt miła. Nic dziwnego więc że tak zachowała się Dashie. Ja też bym się zdenerwowała jakby ktoś ciągle mnie solniczkami uderzał. -.- Teraz ja... Co sądzicie o stosunku do Fluttershy w tym sezonie.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Jeśli chodzi o RD to wobec Fluttershy to RD była bardzo troskliwa i (można tak powiedzieć) honorowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Wyjdę z tematu i zacznę nowy.. RD jak zwykle wymiatała i tak samo była wyjątkowa i niesamowita jak w każdym sezonie, a może nawet bardziej. Ten sezon był krótki, ale wystarczał, aby Dashie rozłożyła swoją epickość na cały sezon.. No i co? Udało się^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Myślę że jest nadal sobą chociaż zyskała siostrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts