Gypsy Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Wcześniej miała proste włosy bo smutek był dużo większy, wiesz zdrada przyjaciół i poniżenie. A teraz to było bądź co bądź jej wina i dało się to odkręcić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 No niby tak ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 A tak z innej beczki co sądzicie o humorze bo według mnie sceny rozpraszania Pinkie jak ten gag z palcami czy z twarzą były wprost niszczące Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Z tego będzie tyle artów, tyle memów i tyle w ogóle wszystkiego, że hohoho. Tyle o humorze :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Twarz Pinkie z G3 będzie mnie straszyła po nocach Dzisiaj nie śpię ._. I tak zasnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jabłko Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Nie no racja twarz pinkie z G3 to normalnie masakra. Takie coś wpakować to prawdziwy geniusz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Nie spodziewałam się że coś takiego dodadzą xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Ej czekajcie pokażę wam super minę Albo to z palcami genialne jakbym to widział w parodii MLP powiedział bym nawet że jest zerżnięte Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 popieram w 100% Pinkie G3 doprowadziła mnie do ataku śmiechu no i palce, podobał mi się ten odcinek, lepszy od 2 pierwszych XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 A mi się dwa pierwsze bardziej podobały.. Odcinek fajny i na wysokim poziomie, ale nie pobije wg mnie przykładowo zabaw z grawitacją ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gathaspar Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Albo to z palcami genialne jakbym to widział w parodii MLP powiedział bym nawet że jest zerżnięte Coś takiego było w PARTY.MOV hotdiggedydemon'a. A co do odcinka to trzyma poziom S1 i S2. Wspaniałe zaginanie czasoprzestrzeni przez Pinkie(i jej klony) jak zawsze mnie rozbawiło. Dużo nawiązań do poprzednich odcinków i twórczości fandomu, też jak najbardziej na plus(12:45 - trochę mi ten taniec Pinkie Gangnam Style przypomina). Fabularnie nie podoba mi się rozwiązanie z tą książką w skrytce(Bez jakiegoś wyjaśnienia jak ona się tam znalazła, jest to totalnie z choinki urwane). Rozwiązanie problemu też jest dosyć dziwne. Nie spodziewałem się, że po tym jak Twilight martwi się, by nie odesłać prawdziwej Pinkie, zobaczymy tylko jeden test(który do tego wymaga cierpliwości i bycia nie jak Pinkie). Jeżeli to jest bezpieczne i pewne rozwiązanie, to wydaje mi się, że równie dobrze Pinkie i jej klony mogły by zagrać w rosyjską ruletkę, używając Twilight jako rewolweru. Ogólnie odcinek mi się podobał - jeżeli sezon 3. będzie trzymał taki poziom, to nie będę narzekał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Rozwiązanie problemu też jest dosyć dziwne. Nie spodziewałem się, że po tym jak Twilight martwi się, by nie odesłać prawdziwej Pinkie, zobaczymy tylko jeden test(który do tego wymaga cierpliwości i bycia nie jak Pinkie). Jeżeli to jest bezpieczne i pewne rozwiązanie, to wydaje mi się, że równie dobrze Pinkie i jej klony mogły by zagrać w rosyjską ruletkę, używając Twilight jako rewolweru. Właśnie, przecież potem Twili strzelała tym promieniem jak szalona (aż jej się rozgrzał). Mogła omyłkowo kogoś trafić, jak tak szybko strzelała, np RD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 To tak motyw ze schowaną książką niech lepiej ciągną dalej al;bo uznam za głupi Twilight faktycznie mogła nie trafić. Ale pomysł z konkursem dobry bo Pinkie potrafi skupić się na czymś że nic jej nie rozproszy jeżeli tylko jest to gra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teq Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Odcinek udany, rozbawiało mnie to jak biegała cała masa Pinkie i krzyczała "fun fun fun". Ale ten G3 face był dla mnie straszny, nie mogę na to patrzeć xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 O strzelaniu magią twi powiem tylko tyle : SHYPOW ! (CZYTAJ: SZYPAŁ!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Muszę przyznać... to był dobry odcinek. Parę naprawdę fajnych momentów, i ten zapał Twilight do gapienia się w ścianę Ale swoją drogą jednego nie kumam... dlaczego te wszystkie Pinkie zgodziły się gapić na ścianę? Byłem pewny, że to oleją i zaczną robić swoje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Żeby przetrwać. Wiedziały, że inaczej wylecą i nici z zabawy :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Jak chodziło o ten test myślałam że będą musiały odpowiadać na jakieś pytania ,a tu co?! Mają się gapić jak schnie farba xD szkoda że nie jak trawa rośnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Może to dziwne ale ja dopiero teraz oglądam ten odcinek,obejrzałem dopiero 9 minut ale już mnie bawi jak nie wiem .Obejrzę cały to napiszę więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Pewnie polecą we mnie kamienie i warny .... ale odcinek mnie nie powalił, był ok ale jakoś taki sobie, numer ze zmianą twarzy nice :O , ale zasadniczo odcinek mnie nie zwalił z nóg :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Fajny odcinek bo.........tak!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Bardzo kiepski odcinek, no co to kurde ma być! Wszędzie ino Pinkie Pie i Pinkie Pie, kucyki G3 normalnie odrzucające! Hurrr durrr! A te palce! Meh! Kijowy odcinek, 0/10. A tak na serio. Super odcinek, mega mi się spodobał, pierwszy raz od czasu "Luna Eclipsed" poczułem klimat rodem z 1. sezonu. Póki co najlepszy odcinek 3. sezonu. 10- / 10 Scena z testem skojarzyła mi się z forum - jest shitstorm, każdy z boku ogląda co się dzieje, z czasem każdy pokolei dostaje bana od Twilight. Drama jest za słaba, więc pojawia się trollująca RD i kolejna osoba dostaje bana. Just nice! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Odcinek ujdzie. Za dużo Pinkie Pie to za dużo. Podobała mi się zegarowa Pinkie, natomiast ta Pinkie G3 i z palcami była straszna. /10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Linds....idź spać Odcinek jest dobry ale nie 10\10 tylko 9,9(9)\10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Linds....idź spać Odcinek jest dobry ale nie 10\10 tylko 9,9(9)\10 Chemik ty idź spać już majaczysz. Wypiłeś mi całą hebrbatę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się