Amani Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Zabawa polegająca na tym, aby odpowiedzieć poprzedniemu użytkownikowi, co by zrobiło się w takiej sytuacji i napisaniu własnej propozycji. Ja zacznę : Co byś zrobił, gdyby w twoim domu pojawiła się Twilight z przyszłości ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 To wtedy bym się głowił co chciała mi powiedzieć. Co byś zrobił gdybyś znalazł portal do Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 Zakupiłbym sobie broń i wiadomo, co dalej ^^ Co byś zrobił, gdyby Chuck Norris przybył do twojego domu :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Na pewno skorzystałbym z okazji i pogadał z nim chwilę xD. Co byś zrobił gdyby przyleciało Ufo ? ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Chlasnąłbym ogonem w pancerz Co byś zrobił, gdybyś znalazł pierścień dający niewidzialność? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Wkurzał bym ludzi na setki sposobów Co byś zrobił/a gdyby 2+2=12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Wyśmiał matematyczkę, która wbijała mi do łba że to 4 Co byś zrobił, gdyby się okazało, że odwiedzi Cię papież? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Zdziwiłbym się :O Co byś zrobił, gdyby okazało się, że znalazłeś przejście do mlp ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 Rozesłałbym wiadomości do wszystkich Bronies, po czym zapieczętowałbym portal tylko dla "nas" i przeszedł xd Co byś zrobił, gdyby Krzysztof Kononowicz przyjechał do twojego miasta ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Wyjechał z miasta Co zrobisz, jak spotkasz hejtera mlp ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Nie odzywałbym sie do niego. Co byś zrobił,gdybyś doszedł do końca internetu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Eksplodował, jak Wszechświat i zacząłbym od nowa Co byś zrobił, gdybyś był kucem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 To bym się podmiecił. Co byś zrobił gdyby do domu wszedł ci creeper? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 Włączyłbym "Peaceful" Co byś zrobił, gdyby nagle twój świat zmienił się w "Minecraftowy" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 zbudowałbym domek z piasku i poszedł szukać żelaza i diamentów. co byś zrobił gdybyś zobaczył w dzienniku na TVP1 coś w stylu: dziś o godzinie 8 rano w warszawie widziano stworzenia nieznanego pochodzenia. oto zdjęcie jednego z tych stworzeń zrobione z dużej odległości [tu wklej zdjęcie rainbow dash]. mają kopyta, są kolorowe i przypominają w niewielkim stopniu konie. rząd postanowił zbrojnie zwalczać oo potencjalne zagrożenie. wywiad donosi że jest to nowa, być może nieudana, broń biologiczna rosjan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Chyba próbował bym zgadać bronych na całym świecie by ją ukryli Co byś zrobił gdyby Adamiakowa grała w naszej reprezentacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Poprosiłabym ją o autograf. Co być zrobił gdyby nie było MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Powiesił bym się. Co byś zrobił gdybyś spotkał żywą Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Stałbym przez chwilę w niedowierzaniu, a potem przytuliłbym ją. Co byś zrobił/zrobiła gdybyś zobaczył/zobaczyła kogoś z koszulką MLP na ulicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Zagadał bym Co byś zrobił gdyby jutro był koniec świata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 hmm, zależy kogo, ale prawdopodobnie bym go zagadał i wypytał go o wszystko o mlp itp. edit: ups, spóźniłem się :-( wyznałbym kolegom i rodzicom wszystkie moje tajemnice, a mam ich dużo, a następnie poszedłbym robić wypróbować wszystko co się da. na pewno na liście znalazłoby się: wódka, jazda samochodem i kilka innych wstydliwych rzeczy co byś zrobił, gdybyś obudził się w łóżku, a obok ciebie leżała butelka z żółtawą, śmierdzącą cieczą a obok tego by był list w którym jest napisane, że to jest napój ponyfikacyjny z podpisem celestii. masz brata który regularnie naśmiewa się z ciebie, bo oglądasz mlp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 20, 2012 Autor Share Napisano Listopad 20, 2012 Łyknąłbym, waląc wszystko. Co byś zrobił, gdyby Nagle ktoś pozwolił ci zmienić całkowicie świat, w którym się żyje, pod warunkiem zniszczenia aktualnego ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Uznałbym, że mimo wszystko nie warto niszczyć tego świata, bo ludzie nie będą tego świadomi... Co byś zrobił gdyby się okazało, że moja osoba normalnieje? (sam w to nie wierze ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 TWOJA osoba? w sumie nic, co najwyżej bym się poważnie zastanawiał czy i dla mnie nie przyszedł czas stać się normalnym nastolatkiem. bo na razie nie chcę. bycie nienormalnym jest FAJNE!!! gdyby koledzy wiedzieli, co się dzieje w mojej głowie... NIE miał bym już kolegów... chyba. co byś zrobił gdybyś znalazł sposób za pomocą manipulacji genetycznych stworzyć kucyka jak z serialu, jednak do tego byłoby konieczne ultradrogie laboratorium, którego nie masz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 20, 2012 Autor Share Napisano Listopad 20, 2012 Zlałbym to i szukałbym tańszego sposobu. Co byś zrobił, gdyby nagle wybuchła wojna między Bronies a Hejterami ? (Chodzi mi o wojnę zbrojną) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się